Revenim în arenă după o zi de pauză. Astăzi întâlnim Politehnica Timișoara, în etapa a 8-a din Liga Zimbrilor, și obiectivul este același: victoria! Băieții noștri sunt hotărâți să continue seria succeselor, după ce au trecut dramatic de Minaur, cu 29-28, joi seară, în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. Va fi un nou meci dificil, contra unor adversari redutabili, care vin și ei după un thriller câștigat în etapa trecută, 26-22 cu CSM București. O partidă în care eficacitatea lui Sadoveac (11 goluri) și paradele lui Tcaciuc au înclinat balanța în favoarea bănățenilor. Doi jucători, care, alături de Fenici, ne-au pus probleme și nouă în duelul din semifinalele Cupei României, pe care l-am tranșat cu 24-20, pe 12 septembrie, în turneul Final 4, disputat tot la Sfântu Gheorghe. Echipa antrenată de Vlad Caba s-a urnit mai greu în turneul 2 al Ligii Zimbrilor și se află pe locul 8, cu 9 puncte în 5 partide disputate. Cu 18 puncte din 18 posibile, HC Dobrogea Sud și Dinamo sunt în fruntea clasamentului. Meciul HC Dobrogea Sud – Poli Timișoarava fi arbitrat de cuplul A. Manafu (București) / D.Pavel (Buzău).

De remarcat revenirea lui CSM Bacău la turneu după un nou rând de teste, care a permis clubului moldav să deplaseze 16 jucători la Sfântu Gheorghe, cu acceptul FRH, pentru ultimele două meciuri.

Programul etapei a 8-a: ora 11.00: HC Dobrogea Sud – Poli Timișoara (Sepsi Arena, TVR2), CSM Bacău – CSU Suceava (Sala Kati Szabo), ora 13.45: HC Buzău – Potaissa Turda (Sepsi Arena), CSM Reșița – CSM Făgăraș (Sala Kati Szabo), ora 15.30: CSM București – Steaua București (TVR1), ora 16.30: Dunărea Călărași – Minaur Baia Mare.