Băieții noștri au făcut spectacol la Sala Sporturilor și au obținut 3 puncte, care îi mențin în cursă pentru câștigarea unei medalii în campionat. Net superiori adversarilor, „delfinii” au făcut legea pe teren și au intrat la pauză cu un avantaj confortabil, 21-12. George Buricea a putut folosi toți jucătorii, un obiectiv atins în perspectiva meciurilor dificile pe care echipa noastră le va juca în weekend, în turneul Final 4 al Cupei României. După debutul de luna trecută, Rareș Ștefan a reușit și primul său gol în Liga Națională. Revelația meciului a fost un alt puști de la Academia HC Dobrogea Sud, Teodor Ștefan, care a înscris nu mai puțin de 5 goluri și a fost aplaudat copios de spectatori.
Teodor Ștefan: Este primul meci în care am jucat așa de mult și sunt foarte fericit că am reușit să dau gol aproape la fiecare fază pe care am avut-o. Sunt foarte onorat să joc la Constanța, a fost o senzație extraordinară să aud numele meu scandat de atâtea ori. Avem în weekend meciurile din Cupa României și sperăm să câștigăm trofeul.
George Buricea: Le-am spus în vestiar, înainte să înceapă meciul, că trebuie să jucăm serios, ca să poată intra și juniorii și să ne putem odihni înainte de cupă. Pentru că 3 meciuri în 5 zile este foarte mult la ce echipă avem noi. A ieșit cum ne-am propus. Au jucat toți, am câștigat, am făcut și spectacol, avem un moral bun, iar acum urmează meciul anului cu Steaua.
Echipele: HC Dobrogea Sud (antrenori George Buricea, Rudi Stănescu): Vasile, Preda – Stankovic 8 goluri (4x7m), Komogorov 7, T.Ștefan 5, Nikolic 4, Caba 4, Andrei 2, Loghin 2, Stănescu 2 (1), Ilie 1, R.Ștefan 1, Susanu 1, Chikovani, Vegar, Bruj / Universitatea Cluj (Marius Stavrositu): Coman, Brănianu, Apostu – Laslo 9 goluri (3x7m), Ramba 4, Becheru 2, Gurănescu 2, Fodorean 2, Adoreanu 1, Iancu, Ghivil, Konya.
Echipa noastră a urcat pe locul 3, cu victoria de astăzi, în condițiile în care Steaua a pierdut derby-ul de tradiție cu Dinamo, iar Potaissa Turda a fost învinsă clar la Baia Mare.
Rezultatele etapei a 25-a: Dinamo – Steaua 30-24, Minaur Baia Mare – Potaissa Turda 32-24, CSM Alexandria – Politehnica Timișoara 30-27, CSM Bacău – HC Buzău 29-32, CSM Focșani – CSU Din Suceava 32-26, CSM Vaslui – CSM București 30-27.