A venit și cea de-a 11-a victorie din acest sezon! Iar suporterii ne-au fost alături și ne-au susținut la Sala Sporturilor! Echipa noastră s-a instalat la conducere, de la începutul meciului, dar Poli nu a cedat ușor. Bănățenii s-au ținut tare și băieții noștri au încheiat prima repriză cu un avantaj fragil, 14-12.  Poli a egalat imediat după pauză, dar o serie de 4 goluri consecutive ne-a dus la 20-15 în minutul 39. Sadoveac și Ignat n-au mai putut ține ritmul, apărarea noastră s-a regrupat, iar Dani Vasile și-a disperat adversarii cu parade care mai de care mai spectaculoase. Ba, a și înscris cu o aruncare perfectă din poartă în poartă! Andrei a ieșit la rampă cu finalizări pe contraatac, iar Nistor a băgat tot în ațe de la 7 metri: 6 din 6! Echipele: HC Dobrogea Sud (antrenor George Buricea): Vasile 1 gol (Preda) – Nistor 8 goluri (6x7m), Andrei 6 (2), Susanu 3, Stankovic 2, Chikovani 2, Buvinic 2, Komogorov 2, Nikolic, Vegar, Caba, Stănescu (Bruj, Loghin) / SCM Politehnica Timișoara (Attila Horvath): Szopka, Tcaciuc, Pal – Sadoveac 5 goluri (3x7m), Ignat 4, Dumitrescu 3, Neamțu 3, Năstăsie 3, Păiuș 1, Trif 1, Cîtu 1, Cristescu, Bordeanu, Chira, Bran.
La finalul meciului, Alexandru Andrei, ales de fani jucătorul lunii, a primit premiul de la câștigătoarea concursului de postări cu voturi, Dilan Sengoz.
Alexandru Andrei: A fost un meci mai greu la început, dar pe final ne-am distanțat. Am terminat turul cu o victorie. Pentru premiu, le mulțumesc suporterilor care m-au votat. Sper să continui tot așa. Suntem fericiți că avem suporterii lângă noi, cu ei putem câștiga orice meci.
Ionuț Nistor: Un lucru extraordinar este că am jucat cu suporterii alături. Mă bucur că le-am oferit o victorie. Tot timpul au fost meciuri grele cu Timișoara, au avut un moment în care puteau să revină, dar e bine că am reușit să menținem tempo-ul. Am făcut multe greșeli astăzi. Trebuie să ne antrenăm mai mult, să le eliminăm la meciul următor.
Laurențiu Toma: Ne bucurăm că am avut mulți suporteri alături, s-a văzut că le-a fost dor de noi. Le mulțumim! A fost o victorie muncită. Din păcate, am făcut foarte multe greșeli, dar importantă este victoria. Sunt convins că la meciul următor echipa va arăta altfel.