Am început cu dreptul noul sezon intern: 22-19 cu CSM Bacău, în etapa I din Liga Zimbrilor. Meciul jucat la Polivalenta din Sfântu Gheorghe a fost echilibrat până spre final, când valoarea echipei noastre a făcut diferența. La trei zile după ce i-au chinuit pe dinamoviști în semifinalele Cupei României, jucătorii lui Alexandru Acsinte au avut o evoluție solidă și contra noastră. Am condus cu 5-2 după 14 minute, dar a fost 10-10 la pauză, Rotaru, Crnoglavac și Sterhel ținând în joc Bacăul, alături de portarul Saldatsenka. Alexandru Andrei a reușit două goluri consecutive la 15-14 și echipa noastră s-a desprins la 17-14, în minutul 47. Tot Andrei ne-a dus la 21-17 în minutul 56, ultimul gol marcat dintr-un 7 metri scos de revelația partidei, tânărul conducător de joc Gabriel Ilie, titularizat de Djordje Cirkovic în repriza secundă. Și, totul pe fondul paradelor în serie ale „îngerului păzitor” Ionuț Iancu, încă o dată senzațional! Nono a avut 5 intervenții în ultimele 8 minute, dintre care 3 consecutive în inferioritate numerică, la 20-17, când s-a cam scris istoria partidei. Servit de Nistor, Gabi Ilie a parafat victoria cu o aeriană superbă: 22-19 scor final!

Djordje Cirkovic: Mă așteptam să fie un meci greu, după finala pierdută cu Dinamo, dar nu chiar așa. E devreme pentru o analiză, dar e clar că avem încă probleme: 3 aruncări de la 7 metri ratate, multe ratări 1 la 1 cu portarul, ideea de joc în atac și concentrarea. Sunt probleme, dar vom rezolva. În repriza a doua am schimbat cu Gabi Ilie în centru, cel mai tânăr inter al nostru. Astăzi a fost cel mai deștept, a făcut ce trebuie pentru echipă. Eu zic că el este omul meciului. 

Au evoluat: Iancu, Vasile – Andrei 7 goluri (2x7m), Komogorov 5, Nistor 3, Nikolic 2, Șandru 1 (1), Blazevic 1, Chikovani 1, Susanu 1, Ilie 1, Simovic, Onur, Radojevic, Chiuffa.

Urmează miercuri, de la ora 11.15, meciul din etapa a 2-a, cu nou-promovata Magnum Botoșani.