Victorie în meciul de la Cluj-Napoca și „delfinii” au ajuns la 10 succese în 12 etape! Echipa noastră a început mai bine jocul și s-a instalat la conducere. Dar, de la 7-3, în minutul 10, ceva n-a mai mers și gazdele au redus din diferență și chiar au egalat, 10-10, în minutul 20. Nistor & comp au rămas la timona partidei, dar nu au reușit să încheie în avantaj prima repriză. După 15-15 la pauză, cele două echipe au mers cap la cap, însă valoarea băieților noștri a făcut în cele din urmă diferența. Chikovani ne-a dus la 22-19, în minutul 42, clujenii au egalat din nou, 22-22, dar a fost ultima lor zvîcnire de orgoliu. Chikovani, Stankovic și Susanu au semnat desprinderea, iar Ilie, Stănescu și Andrei au marcat ultimele goluri pentru o victorie clară: 31-27.
Echipele: U Cluj (antrenor Marius Stavrositu): V.Coman, Apostu – Hossu 9, Fodorean 5, Putnoky 5, A.Coman 3, Adoreanu 2, Ostace 2, Ramba 1, Iancu, Gurănescu, Mocioi / HC Dobrogea Sud (George Buricea, Rudi Stănescu): Vasile, Preda – Stankovic 7 goluri, Andrei 6, Chikovani 4, Nikolic 3, Buvinic 3, Ilie 3, Susanu 3, Stănescu 2, Vegar, Nistor, Komogorov, Caba, Bruj, Loghin. Arbitri: D.Ciulei (Brașov), S.Stănescu (Dâmbovița).
BURICEA A CÂȘTIGAT DUELUL CU STAVROSITU
Duel inedit pe băncile tehnice. Foștii coechipieri de la HCM Constanța, George Buricea și Marius Stavrositu, au fost, în premieră, adversari din postura de antrenori principali. George a obținut al doilea succes ca antrenor principal și se pregătește pentru un nou meci, în decurs de numai 3 zile. Duminică, de la ora 18.00, HC Dobrogea Sud joacă în ultima etapă a turului, contra Politehnicii Timișoara, la Sala Sporturilor din Constanța.
Rezultatele etapei a 12-a: CSU Din Suceava – CSM Focșani 25-26, CSM București – CSM Vaslui 35-27, SCM Politehnica Timișoara – CSM Alexandria 38-32, HC Buzău – CSM Bacău 24-26, Universitatea Cluj – HC Dobrogea Sud 27-31. Derby-ul de tradiție Steaua – Dinamo a fost amânat pentru 15 decembrie, iar Potaissa Turda – Minaur pentru 17 decembrie.