După egiptenii Karim Hendawy și Yassin Omar, clubul nostru l-a înregimentat pe muntenegreanul Nebojsa Simovic. Handbalistul în vârstă de 26 de ani este o adevărată forță a naturii: are 1,99 metri înălțime și 114 kilograme! Simovic joacă pe postul de pivot, dar specialitatea sa este apărarea. Un câștig important pentru echipa noastră în faza defensivă, Nebojsa având în CV-ul său meciuri grele la cel mai înalt nivel cu naționala muntenegreană. Simovic a participat în 2018 la turneul final al Campionatului European, iar în preliminariile EURO 2020, anul acesta, în aprilie, a făcut parte din ”gașca nebună” care a învins campioana mondială en titre, Danemarca, la Podgorica. Simovic este calificat la turneul final de anul viitor. Noua achiziție a clubului nostru a evoluat ultima dată în Ungaria, la Davas.

Nebojsa Simovic: ”Sunt foarte fericit că am semnat cu Constanța. Am auzit multe lucruri bune despre acest club, abia aștept să începem sezonul și să-mi ajut coechipierii pentru a obține împreună cele mai bune rezultate. Hai, Constanța!

Nebojsa Simovic a semnat un contract pe doi ani cu HC Dobrogea Sud și se va alătura echipei pe 15 iulie, la reunirea lotului după vacanța intercompetițională.