Astăzi jucăm de la 18.25, în direct la TVR1, cu Minaur, în etapa a 7-a din Liga Zimbrilor. Avem 5 victorii în cont și un moral excelent, iar antrenorul Djordje Cirkovic a putut rula în succesul de ieri cu Dunărea Călărași (29-21) toți jucătorii înscriși pe foaie. Iar tinerii au avut cuvântul. Alex Andrei, Gabi Ilie și Daniel Susanu au fost printre remarcații meciului, dar ieri am consemnat și un debut oficial pentru încă un tânăr de la Academia HC Dobrogea Sud. Interul dreapta Ionuț Adrian Stănescu (17 ani), component al echipei naționale de juniori a României, a fost inclus în lotul de 16 jucători la această partidă și a evoluat în ultimele zece minute contra călărășenilor.

Rudi Stănescu: După Bruj și Ostace, care au debutat în prima echipă la turneul 1 de la Sfântu Gheorghe, a venit și rândul lui. A jucat foarte bine, a și aruncat de două ori la poartă. Așa cum am promis, promovăm tot mai mulți jucători români, de la academia proprie. Astăzi ne așteaptă un nou meci și vrem să continuăm șirul victoriilor.

HC Dobrogea Sud – Minaur Baia Mare se joacă în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe și va fi arbitrat de cuplul B.Stark (București) / R.Ștefan (Prahova). Celelalte meciuri ale etapei a 7-a sunt: Steaua – CSM Reșița (ora 11.00), CSU Suceava – HC Buzău, Potaissa Turda – CSM Vaslui (13.45), CSM București – Poli Timișoara (ora 16.30, TVR2).