Meciul zilei în Liga Zimbrilor, Steaua – HC Dobrogea Sud se joacă astăzi, de la ora 17.30, în direct la TVR HD. Echipa noastră va fi susținută la Sala Sporturilor din Chiajna de un număr mare de suporteri, care speră să asiste la revanșa băieților lui Sundovski pentru înfrângerea din Cupa României. Derby-ul etapei a 18-a este însă important prin prisma luptei pentru play-off, iar un duel european cu reprezentanta României în SEHA League nu poate fi decât un test benefic înainte de mult așteptatul meci cu FC Porto, din Cupa EHF.

Cu siguranță va fi un meci foarte greu, dar suntem încrezători că putem să câștigăm. Au mulți accidentați, dar rămân o echipă foarte bună. Trebuie să fim atenți în centru, la Stavrositu, și la extreme, Georgescu are o mare experiență. Sperăm să facem un meci bun și apoi cu Porto, care joacă la un nivel mare, să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor. Sperăm, cu ajutorul suporterilor, să obținem rezultate bune”, spune portarul Ionuț Iancu.

 Steaua, fără Stănescu, Mihalcea, Bizău, Humet și Milosevic, toți cu probleme medicale, a pierdut clar în SEHA League meciurile cu Nexe, acasă, și Meshkov Brest, în depalsare, dar și ultima partidă din campionat, 18-23 la Focșani.

În tur, pe 3 octombrie, HCD s-a impus cu 30-25, la Constanța, dar Steaua s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, eliminând HCD, scor 27-24, pe 9 decembrie, la Chiajna.

 Meciul Steaua (locul 7, 32 puncte) vs. HC Dobrogea Sud (locul 2, 39 puncte) se joacă de la ora 17.30 și va fi arbitrat de G.Badiu și I.Barbu (Cluj).