Numărăm orele până la semifinala cu Steaua! Sâmbătă, la 15.30, prezența la meci este OBLIGATORIE! Constanța trebuie să „fiarbă” pentru cel mai important meci al anului, cel care ne poate aduce calificarea în finala Cupei României Fan Courier și biletul pentru Europa. SÂMBĂTĂ, toate drumurile duc la SALA SPORTURILOR! Toate detaliile despre bilete sunt pe pagina noastră de Facebook. Echipa este montată, are un moral excelent și speră să repete rezultatele din ultimii ani. Istoria recentă din Cupa României este de partea noastră! În 2018, la Constanța, HCD învingea Steaua și câștiga apoi trofeul, după finala cu Poli Timișoara. În 2021, cu un Buricea magnific în teren, la ultima sa evoluție, HCD câștiga din nou împotriva Stelei și juca finala contra lui Dinamo.
George Buricea: Urmează meciul anului. Jucăm cu Steaua în semifinale, ca și acum 4 ani, ca și anul trecut. Sperăm să câștigăm și acum, la fel ca în anii trecuți. Va fi un meci foarte greu, de o cu totul altă factură decât cele din campionat, dar sper ca băieții să se motiveze. Și sper să fie o sală plină, pentru că avem mare, mare nevoie de suporteri, ca să ne calificăm în finală.
Băieții noștri mizează pe o sală plină sâmbătă, la meciul cu Steaua. Constanța organizează turneul Final 4 al Cupei României pentru a doua oară în istorie, după ediția din 2018, când a câștigat trofeul.
Rudi Stănescu: Mă bucur că am reușit să aducem acest Final 4 la Constanța. Le mulțumesc partenerilor noștri, care ne-au ajutat și au dorit să fie alături de noi. Sperăm să ne ridicăm la nivelul competiției, din punct de vedere organizatoric. În urmă cu 4 ani am făcut-o foarte bine și sunt convins că și în acest weekend va fi la fel. Acest F4 aliniază la start cele mai bune echipe din handbalul românesc, iar spectacolul este garantat.
Ultimele informații despre Final 4 le vom afla mâine, de la reprezentanții celor patru echipe participante, la ora 15.00, la Hotel On Plonge, la conferința de presă premergătoare turneului, care va fi live pe pagina noastră de Facebook.
Programul F4: sâmbătă: ora 11.00: Dinamo București – CS Minaur Baia Mare (semifinala 1), ora 15.30: HC Dobrogea Sud – Steaua București (semifinala 2).