Handbaliștii noștri au avut astăzi sesiune foto. Pozele de grup în noul echipament au fost realizate la Centrul Multifuncțional “Jean Constantin”, înainte de antrenamentul de la Sala Sporturilor, unde echipa a pus la punct ultimele scheme tactice înainte de meciul cu Universitatea Cluj. Vineri, jucătorii antrenați de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic vor face deplasarea în Ardeal pentru meciul din etapa a 9-a a Ligii Zimbrilor.

Sunt convins că vor ieși poze frumoase, de care suporterii noștri se vor bucura. Și coincide cu perioada foarte bună prin care trecem. Victoriile nu se mai opresc, asta ne și dorim, să continuăm pe drumul ăsta bun, deoarece ne așteaptă meciuri foarte grele și vrem să terminăm anul cu bine”, spune Laurențiu Mihai Toma. Căpitanul echipei a fost singurul sărbătorit de ziua Sfinților Mihail și Gavril.

 

“Am primit urări și din partea colegilor și din partea suporterilor și vreau să le transmit că le mulțumesc. Tuturor celor care sărbătoresc ziua numelui le spun La mulți ani! Îi așteptăm la sală să ne bucurăm împreună la următorul meci.”

HC Dobrogea Sud joacă sâmbătă, de la ora 17.00, la Cluj-Napoca, iar marți, 13 noiembrie, de la ora 17.00, va evolua în Sala Sporturilor cu CSM Bacău în etapa a 10-a a Ligii Zimbrilor.