“Delfinii” se pregătesc pentru o deplasare lungă, în inima Ardealului. Meciul cu Universitatea Cluj nu este nici pe departe o formalitate, chiar dacă diferența de valoare ne face, indiscutabil, favoriți la victorie. George Buricea a condus în această seară ultimul antrenament la Sala Sporturilor și le-a cerut jucătorilor să abordeze meciul cu maximum de seriozitate. Duminica trecută, clujenii au câștigat, neașteptat, la Alexandria, cu 24-23, și au bifat al doilea succes în Liga Zimbrilor, după victoria din debutul sezonului, 20-19 cu Politehnica Timișoara.
George Buricea: Normal ar fi un meci mai accesibil. Dar mie mi-e frică de meciurile astea. Sunt în formă, au câștigat la Alexandria, care a bătut la Focșani. Cine s-ar fi așteptat la asta? După rezultate, am spune că vom avea un meci greu la Cluj. Noi mergem să câștigăm acolo, să jucăm foarte serios din primul până în ultimul minut. Echipele serioase joacă așa și își respectă adversarul.
Pentru George Buricea va fi cel de-al doilea meci ca antrenor principal, după debutul cu victorie contra lui CSM Focșani (26-20). Alexandru Andrei a avut o evoluție foarte bună, cu 5 goluri înscrise, toate din acțiune.
Alexandru Andrei: Am avut ceva emoții. Era primul lui meci ca antrenor principal, un meci mai special și pentru mine, vă dați seama. Dar m-am descurcat bine. Mă bucur că am câștigat și că i-am dedicat victoria. Merită acest post acum, trebuia să vină și momentul lui. Sper să facem 4 victorii până la finalul anului și să mergem liniștiți în vacanță.
Laurențiu Toma: Teoretic, este un meci mai ușor, dar dacă ne uităm la victoria lor de la Alexandria, trebuie să mergem pregătiți. Mergem acolo cu gândul de a câștiga, de a face un meci bun. Și este o ocazie de a rula tot lotul, să joace și cei tineri, să prindă exeperiență. Și pentru George, este important să acumuleze cât mai multă experiență. Vreau să-i urez mult succes în noua carieră de antrenor principal.
Meciul, contând pentru etapa a 12-a a Ligii Zimbrilor, se va juca de la ora 18.00, în Sala Horia Demian din Cluj-Napoca. Arbitri vor fi D.Ciulei (Brașov) și S.Stănescu (Dâmbovița).