După două zile de pauză, revenim pe teren și jucăm astăzi cu Dunărea Călărași, la turneul 2 al Ligii Zimbrilor de la Sfântu Gheorghe. Meciul contează pentru etapa a 6-a a Ligii Zimbrilor și se dispută la Sala Kati Szabo, de la ora 19.15 (în direct pe platforma de streaming https://tv.frh.ro, pay per view). Partida cu CSM Focșani, contând pentru etapa a 5-a, a fost amânată și apoi anulată din cauza faptului că vrâncenii nu au raportat cazuri Covid înainte de turneu. CSM Focșani a fost exclusă de la turneul 2 și va pierde toate meciurile cu 0-10. Deocamdată, rezultatele nu au fost afișate de către FRH pe site-ul oficial.

Rudi Stănescu: Este un caz nefericit, sigur că ne-am fi dorit să jucăm și să câștigăm meciul pe teren. Trăim vremuri dificile și trebuie să ne adaptăm. Am avut două zile de pauză, dar toți băieții sunt în formă și pregătiți înainte de jocul de azi cu Dunărea Călărași. Rămânem concentrați și ne dorim să câștigăm toate meciurile la acest turneu.

Echipa noastră va juca următoarele meciuri joi, cu Minaur Baia Mare (ora 18.25, TVR1), sâmbătă, cu Poli Timișoara (11.00, TVR2) și duminică, în ultima zi a turneului, cu Steaua (16.30, TVR1).

Programul etapei a 6-a: ora 11.00: CSM Vaslui – CSU din Suceava, ora 13.45: CSM Reșița – Poli Timișoara, ora 16.30: HC Buzău – Dinamo (în direct, TVR2), ora 18.25: CSM București – Minaur Baia Mare (TVR1), ora 19.15: HC Dobrogea Sud – Dunărea Călărași.

BLAZEVIC ESTE ASIMPTOMATIC ȘI SE SIMTE FOARTE BINE

Avem vești bune despre Alen Blazevic, jucătorul testat pozitiv la Covid-19, sâmbătă, la Constanța. Handbalistul croat a fost investigat în aceeași zi la spital și, în urma testelor făcute, s-a hotărât să intre în izolare la domiciliu, fiind asimptomatic. După 3 zile de pauză, Alen se simte foarte bine din punct de vedere fizic. El nu a mai făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe alături de echipă. Toți ceilalți membri ai delegației au avut teste negative.