HC Dobrogea Sud joacă sâmbătă, de la ora 18.00, cu CSM  Făgăraș, în etapa a 8-a din Liga Zimbrilor. Băieții noștri sunt favoriți, dar niciun meci nu este dinainte câștigat. Zvonko Sundovski și Marko Isakovic au avut misiunea de a aduce echipa la forma optimă după întreruperea campionatului, în care nu mai puțin de șase jucători au fost angrenați în acțiunile echipelor naționale. HCD este pe podium, după seria foarte bună de rezultate din ultimele etape, în timp ce Făgărașul a strâns doar patru puncte în șapte etape și ocupă antepenultima poziție a clasamentului. Aparent, un meci de 1 solist, cel mai ușor din această lună încărcată, în care Dobrogea Sud va întâlni adversari mult mai puternici, în țară și în Europa. Sundovski are altă filozofie: ”Eu nu fac <calculația> așa, nu există meci ușor, meci greu. Noi trebuie să ajungem la o formă bună și să o ținem așa. Să creștem la formă pentru meciurile mai grele și puternice, asta e important. Să gândim meci ușor, greu, nu e bine.”

HCD va juca pe 10 noiembrie la Cluj, pe 13 acasă cu CSM Bacău, pe 21 la Focșani și, probabil, pe 1 decembrie cu CSM București la Constanța. Pe 17 noiembrie, la ora 16.00, HCD va juca la Malmo, în prima manșă din turul 2 al Cupei EHF, iar pe 25 noiembrie, la ora 18.00, va fi manșa secundă la Constanța. Sundovski speră să-l recupereze cât mai repede pe Crnoglavac, care s-a accidentat în cantonamentul echipei naționale a Serbiei înainte de meciurile cu Belgia și Elveția, din preliminariile EURO 2020. ”A venit Crnoglavac accidentat, va sta cel puțin două săptămâni. Mai sunt două-trei mici accidentări, dar sunt 20 de jucători, avem de unde alege. Sigur, vrem ca toți să fie 100% pregătiți și sănătoși”, spune Sundovski.

HC Dobrogea Sud joacă sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, cu CSM Făgăraș. Biletele se pot rezerva online accesând linkul http://www.myticket.ro/order-api/event/… și din librăriile Cărturești (Vivo și City Mall) sau din Carrefour. Casa de bilete de la Sala Sporturilor se va deschide în ziua meciului, la ora 14.00.