Tonus bun la antrenamente, încredere și determinare. Este starea de spirit înainte de meciul decisiv de la Lisabona, unde vom lupta marți seară, de la ora 21.45, pentru calificarea în grupele EHF European League. Băieții noștri vor munci în acest weekend pentru a corecta tot ce nu a mers în meciul tur cu Sporting, de la Sala Sporturilor. Egalul de acasă, 27-27, nu ne scoate din calcule.

 

Rudi Stănescu: Mergem la Lisabona să ne batem! Eu spun că nu s-au diminuat șansele de calificare după egalul de acasă. Ne așteaptă un meci greu acolo, dar avem șansa noastră și o vom fructifica la maximum!

Toți băieții sunt apți de joc și hotărîți să facă un meci foarte bun la Palatul Sporturilor João Rocha, unde  Sporting va juca sâmbătă seară cu ABC Braga, în etapa a 3-a din prima ligă portugheză. Antrenorul Rui Silva a declarat, pentru cotidianul Sporting, după egalul de la Constanța:

 

Rui Silva: Nu pot spune că este un rezultat bun pentru că nu am câștigat, dar vom putea decide calificarea la noi acasă, ceea ce este foarte bine. Sunt convins că vom rezolva cu calm și luciditate.

Echipa noastră va zbura luni dimineață, la ora 6.15, de pe aeroportul Henri Coandă din București, via Frankfurt, la Lisabona, unde va ajunge la ora 11.15. Seara va fi un antrenament de acomodare, la ora partidei. Arbitrii germani Fabian Baumgart și Sascha Wild vor conduce meciul programat de la ora 21.45 (ora României) și transmis în direct de Digi Sport 4).