Băieții noștri au zburat spre Ardeal cu gândul la o nouă victorie în Liga Zimbrilor. Handbaliștii antrenați de George Buricea pornesc favoriți pe terenul clujenilor în meciul din etapa a 12-a, care va putea fi urmărit joi, de la ora 18.00, pe canalul de youtube ”U Cluj TV”.
Rudi Stănescu: Următorul meci este, întotdeauna, cel mai important. Trebuie să tratăm jocul cu Universitatea Cluj cu maximum de seriozitate, chiar dacă adversarii noștri sunt penultimii în clasament. Sperăm să ne facem meciul ușor și să câștigâm fără emoții, ca să ne întoarcem cât mai fresh acasă pentru următorul meci. Pentru că, după numai 3 zile, jucăm cu Timișoara.
Universitatea Cluj, echipă nou-promovată în Liga Națională, s-a despărțit după startul sezonului de antrenorul sârb Vladimir Vojvodic și este pregătită în prezent de Marius Stavrositu. Pentru George Buricea reîntâlnirea cu coechipierul său de la Constanța și Steaua va fi un moment aparte. Cei doi au câștigat împreună o mulțime de titluri, dar au fost și adversari în ultimii ani de carieră.
George Buricea: Iată că a venit și vremea să ne duelăm de pe băncile tehnice, nu numai în teren. Am fost colegi toată viața, dar și adversari. E frumos că a venit și vremea asta, trebuia să vină. Este un meci în care sper să le dau cât mai multe minute tinerilor U 21, Stănescu, Bruj, Preda. Dar, cu condiția ca primii care intră să joace serios și să-și respecte blazonul, să câștigăm fără emoții acest meci.
Etapa a 12-a a debutat cu un meci decis la limită: CSU Din Suceava – CSM Focșani 25-26. Tot astăzi s-a jucat, în devans pentru etapa a 13-a, Minaur Baia Mare – Steaua 24-31!
Programul etapei a 12-a: joi: ora 14.30: CSM București – CSM Vaslui, ora 16.00: SCM Politehnica Timișoara – CSM Alexandria, ora 17.00: HC Buzău – CSM Bacău, ora 18.00: Universitatea Cluj – HC Dobrogea Sud.
Derby-ul de tradiție Steaua – Dinamo a fost amânat pentru 15 decembrie, iar Potaissa Turda – Minaur pentru 17 decembrie.