Băieții noștri au făcut astăzi deplasarea la București, pentru meciul cu CSM, iar din Capitală vor merge direct în Ungaria. Miercuri, la ora 18.15 (în direct la TVR1), jucăm cu CSM București, în etapa a 7-a a Ligii Zimbrilor, iar sâmbătă, de la ora 18.00, cu Csurgo, returul din Cupa EHF. Echipa noastră a pierdut săptămâna trecută, 25-26 cu CSM Vaslui și 22-24 cu Csurgo, însă face tot posibilul pentru a ieși din această criză de rezultate. Djordje Cirkovic l-a înlocuit pe Zvonko Sundovski, iar noul antrenor este optimist după evoluția din meciul cu ungurii, în care echipa a arătat atitudine și determinare, în ciua rezultatului negativ.

Djordje Cirkovic: Nu am avut prea mult timp să lucrăm împreună, doar 2-3 antrenamente. Dar, nu putem decât să fim optimiști și să ne facem treaba. Am văzut meciul cu Csurgo și sunt 100% sigur că meritam noi victoria. Arbitrajul a fost dezastru! Este o situație foarte delicată în campionat, avem nevoie de puncte. Sunt sigur că putem să obținem un rezultat pozitiv cu CSM. Dacă obținem o victorie, atunci mergem cu alt moral în Ungaria.

Irakli Chikovani: E foarte greu când pierzi acasă, sper să facem tot ce trebuie și să câștigăm și la CSM și la unguri. Cred că se vede deja o schimbare la felul cum ne-am luptat pe teren. Sperăm din tot sufletul să jucăm mai bine și să câștigăm toate cele trei meciuri până la pauza EHF.

Echipa noastră va juca săptămâna viitoare, joi, 17 octombrie, la Buzău, în etapa a 8-a a Ligii Zimbrilor, după care întrecerea internă va lua o pauză pentru a permite echipei naționale să înceapă pregătirea campaniei de calificare la CM 2021.