Băieții noștri se pregătesc individual în aceste zile și au un mesaj pentru fani: „Protejați-vă cât mai mult! Dacă noi putem să stăm acasă, de ce nu ați putea și voi?” De la veteranul George Buricea, la cei mai tineri componenți ai echipei, toți jucătorii au ales să rămână cât mai mult alături de familii, acasă, pentru a respecta recomandările autorităților, care încearcă să prevină răspândirea Coronavirusului.

George Buricea: Este o situație foarte grea, cu care nu ne-am mai întâlnit niciodată. Ne antrenăm cum putem. Este o situație de incertitudine, nu știm cât va dura această perioadă. Ne este dor de antrenamentele împreună, cu toată echipa, de meciuri, de fani… Dar acum stăm în casă, încercăm să facem exact ce ne spun autoritățile, să ne izolăm. Ar trebui ca toți oamenii să fie înțelegători, să facă ce li se spune, ca să trecem cât mai repede de această perioadă dificilă.

Ionuț Iancu: Sfatul meu pentru fanii noștri este să stea, pe cât mai mult posibil, în casă și să urmeze la fel ca noi toți, echipa HCD, regulile de igienă și de izolare socială. 

Ionut Nistor: Luați în considerare sfaturile date de autorități, respectați regulile de protecție și, desigur, folosiți înțelept timpul “liber” pe care îl aveți în carantină.

Daniel Vasile: Ramâneți optimiști și, cu toate că în această perioadă activitățile sunt limitate, nu irosiți acest timp liber. 

Daniel Susanu: Fiți foarte precauți, aveți grijă de voi, evitați ieșitul din casă (dacă nu este strict necesar) și ascultați sfaturile autorităților.

Din Constanța, București, Belgrad sau Cairo, handbaliștii noștri ne trimit imagini cu antrenamentele lor zilnice și ne fac recomandări de petrecere a timpului liber la… domiciliu. Un EXEMPLU că se poate să limităm ieșirile în oraș. Dacă ei, persoane active, pot, atunci putem cu toții!