Începe lupta finală pentru titlu! Miercuri, la ora 18.05, în Sala Sporturilor, echipa noastră joacă primul meci cu Dinamo, iar suportul publicului poate fi un mare atu. Va fi cel de-al patrulea episod al confruntării Dobrogea Sud – Dinamo din acest sezon, iar primele trei s-au încheiat cu victorii pentru campioană. De la ultima întâlnire, din decembrie, băieții noștri nu au mai cunoscut însă înfrîngerea! Zvonko Sundovski și-a ținut jucătorii “în priză” după egalul cu Dunărea din ultima etapă a play-off-ului.

Laurențiu Toma: ”Este important să-i avem pe suporteri alături, mai ales că Dinamo va veni cu galeria. Vrem să dominăm și în tribune și pe teren! Suntem încrezători, chiar dacă am pierdut meciurile cu Dinamo din acest sezon. Îi studiem, ne pregătim la antrenamente, facem tot ce trebuie pentru a juca mult mai bine. Trebuie să intrăm pe teren și să câștigăm!”

 

Rudi Stănescu: ”Toate gândurile noastre sunt la finala cu Dinamo, de când ne-am calificat. E adevărat, în debutul sezonului am pierdut Supercupa și meciul din prima etapă, de pe teren propriu, dar nu eram încă sudați ca echipă. Sper ca lucrurile să stea altfel acum. Ne dorim foarte mult să câștigăm primul meci, este cel mai important. Așteptăm suporterii alături de noi, întotdeauna publicul a fost al 8-lea jucător. Cu aportul lor, putem obține prima victorie. ”

Meciul 1 al finalei dintre HC Dobrogea Sud și Dinamo se joacă de la ora 18.05 și va fi transmis în direct de TVR HD. Următoarele două meciuri sunt programate, de la aceași oră, pe 22 mai, la București, și 29 mai, la Constanța.