Încheiem turul Ligii Zimbrilor cu un meci de foc! Miercuri, de la ora 18.25, întâlnim Steaua, la Sala Sporturilor. Jocul adversarilor a fost întors pe toate părțile de antrenorii și jucătorii noștri, iar concluzia este clară: ei mizează pe atac, noi ne bazăm pe apărare. Suntem neînvinși de la începutul lunii octombrie, de la sosirea lui Ciro, și vrem să continuăm seria pozitivă până la sfârșitul anului.

Ionuț Nistor: Ne așteaptă un meci foarte greu, dar sper să continuăm seria bună și să obținem victoria. Rămânem concentrați pe ceea ce trebuie să facem. Obiectivul pentru noi este clasarea pe primele 3 locuri, asta ar trebui să fie în capul fiecărui jucător. Vom întâlni o echipă bună. Domnul Sandu ne cunoaște, dar și noi îl cunoaștem pe dânsul. Atacul este punctul lor forte, la noi apărarea. Eu cred că în apărarea lor e o pâine de mâncat. Să sperăm că miercuri vom avea și publicul alături de noi în număr cât mai mare, chiar dacă se joacă în timpul săptămânii.

Sandu Iacob, fostul nostru antrenor din sezonul 2017/2018, a condus Steaua la 7 victorii în acest sezon, inclusiv împotriva campioanei Dinamo. De altfel, cu 340 de goluri marcate, Steaua are al doilea atac din campionat, după Dinamo (350), care și-a rotunjit serios golaverajul în urma victoriei recente la 20 de goluri diferență din meciul cu CSM Făgăraș. Noi avem, în schimb, cea mai bună apărare, cu 279 de goluri primite.

Djordje Cirkovic: După rezultatul dezamăgitor cu CSM, Steaua vine să se bată pentru 3 puncte, dar și noi avem ambiție să luăm 3 puncte. Vom vedea cine câștigă, apărarea noastră sau atacul lor? Ei foarte ușor trec de 30 de goluri pe meci, noi avem 7 etape consecutive cu maximum 22 goluri primite. Aici va fi cheia meciului.

Steaua a pierdut în etapa trecută, pe teren propriu, scor 28-31 cu CSM București, și a rămas pe locul 4, cu 22 de puncte. Noi avem 19 puncte și dacă vom câștiga miercuri vom încheia turul peste Steaua, datorită golaverajului mai bun. HC Dobrogea Sud – Steaua a fi condus de arbitrii internaționali B.Stark și R.Ștefan, iar observator federal va fi Valter Dăncescu. TVR 1 va transmite meciul, în direct, de la ora 18.25.