Numărăm orele până la duelul cu Steaua, din Sala Sporturilor. Băieții noștri mizează pe cât mai mulți fani în tribune. După mai multe amânări, meciul din etapa a 4-a se va disputa joi, de la 18.00, la doar patru zile după cel cu Minaur Baia Mare. Echipa a rămas conectată la tensiunea unui nou derby și s-a antrenat bine în această perioadă pentru a-și atinge obiectivul: a cincea victorie pe teren propriu din acest sezon.

Irakli Chikovani: E un meci foarte greu. Jucăm cu o echipă foarte bună, pregătită tactic. Ne cunoaștem bine și părerea mea e că echipa care o să facă mai puține greșeli o să câștige. Trebuie să ne concentrăm și să luăm 3 puncte foarte importante. Evoluția pandemiei a schimbat între timp condițiile de acces în Sala Sporturilor. Limita maximă de spectatori a scăzut de la 75% la 50%, iar intrarea se poate face acum doar cu condiția vaccinării sau a trecerii prin boală, nu și cu teste negative. “Delfinii” sunt puși în gardă de rezultatele steliștilor, care au bifat cinci victorii în cele cinci partide disputate în acest sezon, toate în Liga Zimbrilor.

Ionuț Nistor: De fiecare dată am avut meciuri grele cu ei. Suntem pregătiți. Și acum vom avea parte de un meci foarte greu, dar sper ca la finalul celor 60 de minute să fim noi cei victorioși și bucuroși. Eu cred că va fi un meci foarte spectaculos și le transmit un mesaj suporterilor: “Vă așteptăm mâine, de la ora 18.00, să ne susțineți împotriva celor de la Steaua. Hai, Constanța!“

Meciul se va juca de la ora 18.00 și va fi arbitrat de clujenii G.Badiu și I.Barbu. Clasament: 1.Dinamo 21 de puncte (7 meciuri), 2.Steaua 15 puncte (5 meciuri), 3. CSM București, 12 puncte (6 meciuri), 4.Potaissa Turda, 12 puncte (6 meciuri), 5.HC Dobrogea Sud, 12 puncte (5 meciuri), 6.CSM Focșani, 12 puncte (6 meciuri), 7.Minaur Baia Mare, 12 puncte (6 meciuri).