Miercuri, de la ora 16.00, în Sala Rapid, echipa noastră joacă împotriva lui CSM București, meciul restanță din etapa I a Ligii Zimbrilor. După debutul victorios în campionat, 31-24 cu HC Buzău, “delfinii” vor să continue șirul succeselor, început cu triumful din Supercupa României și continuat cu dubla contra lui Csurgoi din Liga Europeană. Duelul cu “tigrii” de la CSM București va fi transmis în direct de TVR 2.

Rudi Stănescu: Avem un moral bun, dar victoriile trebuie susținute de alte victorii. Urmează patru meciuri extrem de grele și de importante pentru viitorul nostru. Ne vom bate cu Wisla Plock pentru accederea în grupele European League. Acum avem meciul cu CSM, dar ne gândim deja la dubla cu Plock.

HC Dobrogea Sud va juca pe 21 septembrie, în Polonia, prima manșă cu Wisla Plock din turul II preliminar al Ligii Europene. La întoarcerea în țară, pe 24 septembrie, va juca la Turda, cu Potaissa, în etapa a III-a din Liga Zimbrilor, iar pe 28 septembrie, la Constanța, va susține meciul decisiv pentru calificarea în grupele European League, contra Wislei Plock. “Delfinii” au arătat poftă de joc duminica trecută, pe teren propriu, la meciul cu HC Buzău, pe care l-au câștigat clar, 31-24. A fost a patra victorie din tot atâtea partide jucate în acest sezon.

Laurențiu Toma: Da, avem 4 din 4 și sperăm să o ținem tot așa! La CSM va fi un meci foarte greu, în deplasare. A început campionatul și orice punct contează. Sperăm să facem un meci la fel de bun ca împotriva Buzăului și să ne întoarcem acasă cu o victorie.

CSM București a debutat cu o înfrângere în Liga Zimbrilor, 26-30 în deplasare cu CSM Focșani. Echipa antrenată de Eliodor Voica are în lot jucători experimentați, precum Onyejekwe, Asoltanei, Aslanian și Teixeira, dar și tineri valoroși care au confirmat în ultimii ani, Rotaru, Szasz, Târîță și Botea. Meciul va fi arbitrat de internaționalii Bogdan Stark și Romeo Ștefan, care au fost desemnați să conducă meciuri la EURO 2022.