Cu ocazia Zilei Naționale, președintele clubului nostru, Rudi Stănescu, și antrenorul principal, George Buricea, au transmis mesaje video cu urări pentru toți românii. O zi specială, în care gândurile noastre se îndreaptă, bineînțeles, și către suporterii noștri, pe care îi așteptăm să ne fie alături sâmbătă, de la ora 11.00, la ultimul meci pe care îl jucăm în acest an la Sala Sporturilor.

Rudi Stănescu: Astăzi, de Ziua Națională, HC Dobrogea Sud vă urează fericire, sănătate și prosperitate și fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să vă însoțească pe tot parcursul anului! Sper ca luna în care am intrat să vă aducă numai bucurii alături de cei dragi. Echipa noastră este alături de voi și vă așteptăm la sală, ca să câștigăm cât mai multe meciuri pentru acest oraș minunat. Hai, HCD! La mulți ani, România!

George Buricea: Fiecare zi ar trebui să fie un motiv de bucurie. Cu atât mai mult Ziua Națională! Vă doresc să fiți sănătoși, să vă bucurați de această zi specială și să fim bine cu toții aici, acasă, în România. La mulți ani!

HC Dobrogea Sud joacă sâmbătă, de la ora 11.00, cu CSM București, în prima etapă din returul Ligii Naționale. Accesul spectatorilor este permis, la cel mult 30% din capacitatea sălii.