Sâmbătă, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor, jucăm cu CSM București, în prima etapă din returul Ligii Zimbrilor. Băieții antrenați de George Buricea vor să continue seria neîntreruptă de victorii din ultimele două luni, mai ales că s-au impus și în tur, în Capitală. În ciuda parcursului inegal din acest sezon, echipa antrenată de Eliodor Voica rămâne o nucă tare, având jucători cu calitate și experiență, precum Asoltanei, Botea, Rotaru, Szasz, Teixeira sau Aslanian.

George Buricea: E și ultimul meci acasă, e și important, e și greu. Trebuie să câștigăm neapărat, ca să rămânem acolo, în top. Mai avem două meciuri până la sfârșitul anului și vrem să câștigăm cele 6 puncte. Să vină pauza aceasta, pentru că băieții au muncit din vară și sunt cam la capătul puterilor. Dar putem strânge din dinți pentru astea două meciuri, să le câștigăm și să ne luăm rămas bun cu o victorie de la suporteri, pentru o mică perioadă.

George Buricea poate miza pe toți jucătorii din lot. Delfinii au făcut un ultim antrenament tactic astăzi dimineață, la ora partidei.

Liviu Caba: Suntem motivați și concentrați. Este un meci foarte important pentru noi. Jucăm cu o echipă destul de periculoasă, dar noi venim după o perioadă foarte bună, cu victorii pe linie, și așa vrem să o ținem până la sfârșitul anului.

Revenirea spectatorilor în tribune, odată cu meciul din etapa trecută contra Politehnicii Timișoara, a fost salutată de băieții noștri, iar Buricea & comp își pun speranțe că vor avea sprijinul lor și la matineul cu CSM București, care va fi transmis în direct de TVR 2.

George Buricea: Băieții au fost mult mai motivați. Poate că s-a simțit și puțin trac, au fost câteva greșeli, dar clar au fost mult mai motivați și mai plini de viață. Simt că au pentru cine juca. Fanii ne-au ajutat foarte mult. Sperăm să fie în număr și mai mare mâine, la 11.00, cu toate că este o oră nepotrivită. Dar noi îi așteptăm la sală și la 11.00.