Vom juca finala cu Dinamo, după ce am reușit să eliminăm deținătoarea trofeului, Politehnica Timișoara! Astăzi, băieții noștri au infirmat una dintre legile lui Murphy. Ce începe prost se poate termina foarte bine, dacă te bați pentru victorie până la capăt! Am început neașteptat, 0-4, și am marcat primul gol abia după 11 minute, dar asta nu ne-a împiedicat să revenim pe tabelă. Chiar dacă a intrat la vestiare cu același handicap de 4 goluri, scor 6-10 (minutul 30), echipa antrenată de Djordje Cirkovic și George Buricea a arătat după pauză că este echipa mai bună și a remontat în fața unui adversar determinat, la care au strălucit portarul Tcaciuc și experimentații internaționali români Fenici și Sadoveac. Noi ne-am „aprins” mai greu, dar totul s-a schimbat după ce am egalat prin Chikovani (16-16, minutul 50) și am preluat în premieră conducerea, prin Chiuffa (17-16, minutul 51). Nikolic, excelent la semicerc, Komogorov, Șandru și Andrei, foarte inspirat pe final, au punctat decisiv pentru o victorie care s-a conturat clar în ultimele minute: 24-20, scor final!

Rudi Stănescu: Chiar dacă nu am reușit un meci foarte bun, așa cum ne doream, experiența noastră și-a spus cuvântul și ne-a ajutat să ne impunem. Cred că oboseala acumulată în deplasarea din Rusia și-a pus amprenta, mi s-a părut că jucătorii nu au avut energie. Felicit Timișoara pentru felul în care s-a bătut. Este bine, totuși, că am revenit și am arătat că suntem o echipă. Sper să ne revenim fizic cât mai repede, să facem un meci foarte bun contra lui Dinamo și să câștigăm finala.

Vom juca finala Cupei României, contra campioanei Dinamo București, care a trecut cu 22-17 de CSM Bacău, în prima semifinală. Turneul Final 4 de la Sfântu Gheorghe se va încheia duminică. Finala HC Dobrogea Sud – Dinamo se va juca de la ora 18.00 și va fi transmisă în direct de TVR1.