După o lună și jumătate cu turnee maraton, deplasări lungi, la Rostov Don și Lisabona, și un total de 14 meciuri jucate, băieții noștri iau o scurtă pauză. Antrenorul Djordje Cirkovic a hotârât că echipa are nevoie de o săptămână mai ușoară după turneul epuizant de la Sfântu Gheorghe, unde „delfinii” au jucat 5 meciuri în 7 zile. Până miercuri, băieții au primit liber. Joi și vineri dimineață vor avea sală de forță, iar duminică, de la ora 18.00, revin la antrenament, în Sala Sporturilor din Constanța.

Djordje Cirkovic: Am avut aproape 4 luni fără pauză, de când am început pregătirea. La ultimul turneu am jucat cinci meciuri. Era nevoie de puțină odihnă. 

Pentru a permite desfășurarea cupelor europene, campionatul se întrerupe până pe 23 octombrie, când se va juca etapa a 10-a, tot la Sfântu Gheorghe. Următorul nostru adversar este CSM Făgăraș. Va urma o nouă pauză, rezervată echipelor naționale. Tricolorii vor evolua în preliminariile EURO 2022, în grupa a 8-a, pe 5 noiembrie în Suedia și pe 8 noiembrie, la Baia Mare, contra Muntenegrului. Pe 11 noiembrie este programată etapa a 11-a din Liga Zimbrilor, cu derby-ul HC Dobrogea Sud – Dinamo.