Joi, la ora 17.00, prezența OBLIGATORIE la Sala Sporturilor! Jucăm cu CSM Focșani și vrem a 10-a VICTORIE în Liga Zimbrilor! Dacă ai fost prezent la meciul cu Dinamo, nu ai cum să lipsești din tribune! Băieții noștri au nevoie de susținerea suporterilor pentru a reedita jocul bun de acum o săptămână. Antrenorul Djordje Cirkovic are toate motivele să savureze succesul obținut în fața campioanei, dar nu uită să își avertizeze jucătorii. Focșănenii pierd greu și nu vor veni la Constanța în excursie!

 

Djordje Cirkovic: Cu Dinamo am avut cea mai bună statistică din ultimii 10 ani. Am jucat un meci aproape perfect – cu 80% procentaj de reușită la aruncări, cu 15 parade ale portarilor, cu doar 6 greșeli tehnice în tot meciul, și cu un joc perfect când am avut om eliminat. Sunt 4 luni fără înfrângere. Eu am intrat cu energie mare când am venit la echipă. Am spus că trebuie să fim pozitivi, am fost optimist și am făcut treabă pas cu pas. Și acum, cel mai important meci este joi, cu Focșani. Am jucat amicalul cu ei și a fost un meci strâns. Focșani este o echipă foarte incomodă, până acum a pierdut numai un meci cu 3-4 goluri diferență. Nu trebuie să intrăm în ritmul lor, trebuie să controlăm noi ritmul meciului.

HC Dobrogea Sud (30 puncte, locul 6) – CSM Focșani (22 puncte, locul 9) se dispută joi, de la ora 17.00, și va fi transmis în direct de TVR2. Etapa a 18-a a început astăzi. CSM București – CSM Vaslui 32-29 și HC Buzău – Steaua 28-29. Joi sunt programate: CSM Reșița – Potaissa Turda (17.00), CSM Bacău – Minaur, Dunărea Călărași – Dinamo (18.00), Politehnica Timișoara – CSM Făgăraș.