Echipa noastră i-a “recuperat” pe internaționalii Vasile, Nistor și Vegar și îl așteaptă pe Chikovani să se alăture lotului pentru plecarea la Alexandria. Meciul cu nou-promovata CSM, din etapa a 9-a a Ligii Zimbrilor, are loc joi, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă din Alexandria. Bosniacul Marin Vegar a revenit după două săptămâni de pregătire cu naționala țării sale.

Marin Vegar: Am avut o echipă tânără de data aceasta. Ne-am adunat la Sarajevo, iar apoi am jucat două meciuri cu Ungaria, la Budapesta. Două teste foarte bune, cu o echipă foarte puternică. Ungaria este gazdă la EURO 2022, unde și noi suntem calificați. Urmează o perioadă foarte importantă și grea, dar sunt pregătit. Să vedem ce va spune antrenorul. Dar, acum mă bucur că m-am întors la Constanța, din nou la treabă. Sper că vom continua foarte bine ce am început în acest sezon. Reprezentantiva Bosnia și Herțegovina va evolua la EURO 2022 din Ungaria și Slovacia (13-30 ianuarie) în Grupa E, alături de Spania, Suedia și Cehia. Marea favorită, Spania, campioana europeană en titre, s-a testat săptămâna trecută în compania României, la Aviles. Acolo unde au fost și băieții noștri, Ionuț Nistor și Dani Vasile.

George Buricea: Echipa nu a arătat deloc rău. Să vedem cum va fi pe puncte, când e presiune și intervine factorul psihologic. Au bătut Georgia, un adversar mai ușor, și au făcut două meciuri foarte bune în Spania, cu un adversar de alt calibru. Să sperăm că va fi bine, pentru că mai jos decât suntem acum nu putem ajunge cu echipa națională. Dani Vasile a avut o prestație foarte bună. Asta nu poate decât să ne bucure. Sper să o țină așa, pentru că el este baza noastră în poartă. Nistor a marcat 7 goluri în meciul al doilea. Este la vârsta la care trebuie să dea tot ce are mai bun. Din păcate, Chikovani a ratat calificarea cu Georgia. Acum e puțin răcit, se întoarce obosit, pierde câteva zile. Ăsta este riscul când pleacă un jucător la echipa națională. Să sperăm că îl vom avea până la meci.

Echipa va face deplasarea miercuri dimineață. Meciul CSM Alexandria – HC Dobrogea Sud este programat joi, de la 17.30. Băieții antrenați de Djordje Cirkovic și George Buricea nu se mai întorc acasă pentru că duminică vor juca la Suceava, în etapa a 10-a din Liga Zimbrilor.