Duminică, la ora 15.30, debutăm în noul sezon al Ligii Zimbrilor contra lui HC Buzău. „Delfinii” vor să simtă din nou emoția de la meciul cu Csurgoi, când fanii i-au purtat spre victorie. Condițiile de acces la meci rămân aceleași, iar Nistor & comp mizează încă o dată pe susținerea publicului la Sala Sporturilor.

Ionuț Nistor: Le mulțumim încă o dată pentru meciul cu Csurgo. Sper să vină în număr și mai mare. Ne dorim să fie și mai mulți la meciul cu Buzău. Eu zic că va fi un meci foarte greu. Nu am reușit să-i văd, dar știu că au făcut transferuri. Și anul trecut am avut meciuri grele cu ei. Au un antrenor vulcanic, deci vom avea parte de spectacol. Trebuie să facem primele puncte.

Echipa antrenată de Pero Milosevic a debutat cu o victorie în acest sezon: 23-22, pe teren propriu, cu nou-promovata CSM Alexandria. HC Buzău i-a adus pe internaționalul muntengrean Aleksandar Glendza, pe internaționalul portughez Sergio Barross și pe românii Vlad Bălan, Bogdan Baican și Alex Popa. Pivotul constănțean în vârstă de 22 de ani, format la grupa de juniori a HCM-ului, a evoluat în sezonul trecut pentru HC Dobrogea Sud în Divizia A.

Antrenorii Djordje Cirkovic și George Buricea au tot lotul la dispoziție pentru duelul cu buzoienii. Cinci ”delfini”, Nistor, Vasile, Susanu, Caba și Ilie, s-au pregătit săptămâna aceasta și cu lotul național, unde au fost convocați de noul selecționer, Xavi Pascual, în perspectiva campaniei de calificare pentru Campionatul Mondial din 2023. Tricolorii vor juca primele meciuri oficiale în ianuarie 2022.

Ionuț Nistor: A fost foarte bine. Au fost chemați mulți jucători tineri pentru 3 zile și am avut 5 antrenamente destul de intense. În mare, Xavi Pascual a reușit să implementeze sistemul său de joc. Totuși, timpul a fost prea scurt pentru a trece prin tot ce a avut de prezentat. Va fi un program încărcat și destul de dificil la echipa națională. Să vedem ce se va întâmpla la următoarele convocări.

Meciul HC Dobrogea Sud – HC Buzău 2012 se joacă de la ora 15.30 și va fi transmis în direct de TVR1.

Accesul se face prin prezentarea, în format fizic sau digital, a dovezii vaccinării (minimum 10 zile de la ultima doză), a unui test PCR (ultimele 72 de ore), a unui test rapid antigen (ultimele 48 de ore) sau a dovezii infectării cu COVID-19 în ultimele 180 de zile.

La Sala Sporturilor va exista un punct de testare organizat de o clinică privată. Costul unui test rapid pentru suporterii HCD este 40 RON, iar pentru cei care au abonament – 30 RON.

Suporterii care și-au achiziționat abonamente online încă le pot ridica de la casa de bilete a sălii în ziua meciului.

Prezența în sală a minorilor nu necesită niciun fel de test sau dovada de vaccinare.

Masca este obligatorie în interiorul sălii, pe toata durata evenimentului, din momentul accesului și până la ieșire.

Accesul în sală nu va mai fi permis după ora 15:20, iar ieșirea din sală este interzisă pe toataă durata meciului; conform restricțiilor, ieșirea atrage după sine pierderea posibilității de a intra înapoi în sală.

Pentru confortul vostru, vă rugăm să veniți din timp la sală, pentru a ne asigura că accesul se face în conformitate cu normele impuse de lege și ca procedurile de intrare la meci nu vor fi întârziate.

Vă rugăm că pe timpul meciului să respectați locul înscris pe bilet/abonament. Schema locurilor a fost gândită pentru a respecta restricțiile impuse și pentru a ne putea bucura de cât mai mulți suporteri la meciurile jucate acasă.