Avem 9 victorii în Liga Zimbrilor și o vrem pe cea de-a 10-a! Ocazia: meciul cu CSM Focșani de joi. Nu amicalul câștigat luna trecută împotriva vrâncenilor ne dă motive de optimism, ci forma bună pe care o traversăm, certificată de victoria de acasă cu Dinamo. Confirmarea a venit la Făgăraș, unde, în ciuda unui joc mai puțin reușit, ne-am atins obiectivul și am luat toate cele 3 puncte. Mai mult, am ajuns la 15 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile. Echipa antrenată de fostul nostru jucător Dalibor Cutura se impunea în tur, cu 23-20, iar Nikolic, Buricea, Iancu & comp se gândesc acum și la revanșă.

Ionuț Iancu: Ne dorim victoria. Cutura ne cunoaște foarte bine, am fost colegi, dar, deși va fi un meci dificil, sper să să ieșim învingători. Am câștigat contra lor în jocul de pregătire de la Brăila, dar un amical nu se compară niciodată cu un meci oficial. Avem de luat o revanșă, pentru că ne-au bătut la ei. Îi așteptăm, sper să dăm ce avem mai bun și să-i batem!

După o perioadă în care nu a prea jucat, tânărul pivot Daniel Susanu a ieșit la rampă cu o evoluție bună contra lui Dinamo, extrem de motivantă pentru el.

 

Daniel Susanu: Mă bucur că a fost o evoluție bună. Am câștigat cu Dinamo și am confirmat apoi la Făgăraș. Chiar dacă nu a fost un joc la fel de bun, am câștigat. Acum vom întâlni o echipă foarte arțăgoasă, care aleargă foarte bine. În amical am câștigat greu, la un gol. Un mic plus pentru ei poate a fost în tur antrenorul Dalibor Cutura, care ne cunoaște bine. Dar, sperăm să nu fie un atu și joi. De când a venit domnul Cirkovic suntem mai motivați, sperăm să continuăm așa, să terminăm neînvinși campionatul.

HC Dobrogea Sud (30 puncte, locul 5) – CSM Focșani (22 puncte, locul 9) va avea loc joi, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor, și va fi transmis în direct de TVR2. Programul etapei a 18-a: miercuri: CSM București – CSM Vaslui (ora 17.00), HC Buzău – Steaua (ora 18.25), joi: CSM Reșița – Potaissa Turda (17.00), CSM Bacău – Minaur, Dunărea Călărași – Dinamo (18.00), Politehnica Timișoara – CSM Făgăraș.