Echipa noastră a ajuns la 18 succese și este lider în Liga Zimbrilor. Vineri, la ora 18.00, jucăm la Bacău, în etapa a 23-a, iar obiectivul este același: victorie și 3 puncte. Băieții antrenați de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic au plecat în Moldova cu temele făcute și cu încredere, hotărâți să obțină un nou rezultat pozitiv.

Zvonko Sundovski: ”Suntem pregătiți la fiecare meci să dăm 100% și să câștigăm. Este important să terminăm pe locul 1 ca să jucăm mai multe meciuri acasă dacă vom ajunge în finală. Este un avantaj important. Dar, dorința noastră acum este să terminăm pe primul loc, să fim cei mai buni în sezonul regular.”

 Vencel Csog: ”Sigur va fi alt meci decât cel cu Clujul. Ei acasă joacă mult mai bine. Dar, mergem să câștigăm, să facem un antrenament bun pentru meciurile grele care vin, cu Holstebro și CSM.”

 Dejan Malinovic: ”Dacă vom fi 100% concentrați, vom câștiga. Vrem să terminăm în primele două locuri. Deja am făcut o mare parte din treabă, trebuie să câștigăm și aceste meciuri și apoi calculăm.”

Dobrogea Sud (54 puncte) este liderul Ligii Zimbrilor, urmată de CSM București (50 puncte), Potaissa Turda (46 puncte), Dinamo (45), Dunărea Călărași (45p), Steaua (44p), Poli Timișoara (40) și CSM Focșani (34). Meciul Dinamo – Turda, scor 33-31, a încheiat etapa a 22-a. Miercuri s-au înregistrat rezultatele: Dunărea Călărași – CSM Focșani 30-25, Steaua – CSU din Suceava 28-23, Politehnica Timișoara – CSM Făgăraș 28-21.