Clubul nostru este solidar cu campania inițiată în lumea sportului constănțean, care își propune să doneze bani pentru lupta contra Covid-19. Donațiile se pot face în contul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, RO38TREZ23121F370100XXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanța, CUI15113490. Pe ordinul de plată, la categoria „Explicații” se va face mențiunea „Donații Coronavirus”.

Rudi Stănescu: Ne alăturăm și noi campaniei. Suntem solidari cu această cauză. Vom dona în nume personal, cei care fac parte din acest club, pentru a susține lupta împotriva coronavirusului. Vreau să fac un apel la fanii noștri, la constănțeni și la toți românii să respecte regulile impuse de autorități. Este foarte foarte important! Cât mai mult să stăm în casă pentru a preveni râspândirea acestui virus. 

Cum Consiliul de Administrație al FRH, întrunit astăzi, a hotărât ca sistarea tututor competițiilor să se prelungească până la ieșirea din starea de urgență, este evident că turneul Final 4 al Cupei României nu va mai avea loc pe 4-5 aprilie.

Rudi Stănescu: Avem confirmarea federației că turneul se va juca la o dată ulterioară, tot la Constanța. Deocamdată, băieții se pregătesc individual, fiecare acasă, până la reluarea campionatului.

Liga Zimbrilor a fost întreruptă după etapa a 23-a. Echipa noastră mai are de disputat 3 meciuri din sezonul regular, cu CSM Reșița, în deplasare, CSM Bacău, acasă, și Steaua, în deplasare.

COMUNICAT FRH

F.R.H. transmite membrilor afiliați că va continua să monitorizeze evoluția situației privind răspândirea COVID-19, măsurile implementate de autorități, precum și consecințele acestora asupra activității handbalistice și a tuturor celor implicați.

Astfel, F.R.H. se află într-un proces continuu de analizare a scenariilor posibile pentru a putea finaliza sezonul competițional 2019-2020, cu toate competițiile organizate sub egida sa. În acest sens și indiferent de scenariul care va putea fi aplicat, activitatea competițională se va relua în termen de 7 zile de la reinstaurarea stării de normalitate.

Federația Română de Handbal dorește să asigure membrii afiliați din România că toate deciziile vor fi luate în spiritul protejării sportivilor, cluburilor, loturilor naționale, precum și reducerii pe cât de mult posibil a daunelor provocate de această situație specială.