George Buricea va conduce echipa la meciul cu CSM Focșani, joi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor. Va fi, practic, debutul său ca antrenor principal, post pe care și l-a asumat în urma plecării neașteptate a lui Djordje Cirkovic. George a fost secundul lui Ciro în ultimele trei sezoane.
George Buricea: Plecarea lui Ciro este neașteptată. Nu vreau să intru în detalii, a fost decizia lui și o respect. A vrut să fie aproape de familie. Mai avea contract cu noi, dar a renunțat. Ne-a rugat să rupem contractul ca să plece și i-am respectat decizia. Se pare că viața e plină de surprize și voi debuta ca antrenor principal mai repede decât credeam. Nu va fi ușor, pentru că sunt la început. Dar cunosc jucătorii foarte bine, cu mulți dintre ei am fost și coechipier. Am mare încredere în echipa mea.
Plecarea lui Djordje Cirkovic vine după numai 15 meciuri și un bilanț foarte bun: 12 victorii, un egal și două înfrângeri! Echipa este pe locul 2 în Liga Zimbrilor, după 10 etape.
Ionuț Nistor: Am avut un început de sezon extraordinar, cu cîștigarea Supercupei. Avem doar două înfrângeri, cu Dinamo și Wisla Plock, în rest echipa a mers bine. Dar, antrenorii vin și pleacă. Sper ca acum, cu George Buricea, să continuăm pe aceeași pantă bună, cu victorii. Meciul cu Focșani va fi un examen, pentru că s-a produs o schimbare. Plecarea antrenorului nu e un lucru minor, dar sper să trecem peste asta și să luăm cele 3 puncte.
George a condus ultimul antrenament al “delfinilor” înainte de meciul cu CSM Focșani. Vrâncenii vin la Constanța după un eșec neașteaptat pe teren propriu, 20-27 cu nou-promovata CSM Alexandria. Dar, atenție! Echipa antrenată de Dalibor Cutura a obținut 6 victorii în acest campionat, iar în deplasare a câștigat la Timișoara, Buzău și Vaslui și a scos un egal la Baia Mare!
George Buricea: Va fi un meci foarte greu, cu o echipă extraordinar de arțăgoasă, care are o apărare foarte incomodă. Toate meciurile cu ei au fost grele. Știm la ce să ne așteptăm. Suntem pregătiți. Jucăm acasă și trebuie neapărat să câștigăm cele 3 puncte.
Partida va putea fi urmărită, în transmiune directă, pe pagina de Facebook a clubului nostru.