Ultimul meci de acasă din 2021 a fost un prilej de bucurie nu doar pentru că am învins CSM-ul. Suporterii ne-au fost alături și au creat o atmosferă extraordinară la Sala Sporturilor. Iar băieții le-au răspuns cu o nouă victorie, cea de-a 9-a în 9 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon! Antrenorul George Buricea speră ca, în 2022, lucrurile să revină la normal. În ultimii doi ani, restricțiile impuse de pandemie au limitat accesul fanilor la meciurile de acasă.
George Buricea: Și lor le-a fost greu fără meciuri, nouă și mai mult fără ei în tribune. Chiar dacă știm că ne urmăresc la tv și pe rețelele de socializare, altceva este să-i vedem la sală. Vrem să simțim că jucăm pentru cineva. Probabil vom trece și de această perioadă. Visez la o sală plină, ca în vremurile bune!
Echipa se pregătește acum pentru ultimul meci din 2021, care va fi în deplasare, la Buzău. George Buricea vrea să continue șirul succeselor ca antrenor principal, după ce și-a condus jucătorii la victorie în partidele cu CSM Focșani, Universitatea Cluj, Politehnica Timișoara și CSM București.
George Buricea: Da, am procentaj 100%, dar nu vreau să ni se urce victoriile la cap și înfrângerile la inimă. Știți cum e în România, imediat cum ai pierdut un meci… Știu exact ce mă așteaptă și vreau să rămân cu picioarele pe pământ. Mai e mult până departe…
HC Dobrogea Sud joacă duminică, de la ora 15.30, cu HC Buzău, în Sala Romeo Iamandi, în cadrul etapei a 15-a din Liga Națională. Meciul va fi transmis în direct de TVR 2. Etapa a 14-a, deschisă de partida HC Dobrogea Sud – CSM București 25-20, a continuat cu rezultatele: CSM Bacău – Steaua 27-30, CSU Din Suceava – Universitatea Cluj 29-21, CSM Alexandria – HC Buzău 20-20. Următoarele partide: joi, ora 18.00: CSM Vaslui – Potaissa Turda, vineri, ora 18.30: CSM Focșani – Politehnica Timișoara, sâmbătă, ora 11.00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo București (TVR 2).