“Delfinii” joacă ultimele două etape din turul campionatului în această săptămână: joi, la Cluj-Napoca, și duminică, la Constanța, cu SCM Politehnica Timișoara. După debutul cu dreptul ca antrenor principal, contra lui CSM Focșani (26-20), George Buricea este încrezător în echipă și vrea un parcurs fără greșeală până la sfârșitul anului. HC Dobrogea Sud va juca și primele două etape din returul Ligii Zimbrilor: pe 4 decembrie, de la ora 11.00, acasă cu CSM București (în direct la TVR 2) și pe 12 decembrie, de la ora 15.30, în deplasare, cu HC Buzău (în direct la TVR 1).
George Buricea: Obiectivul nostru este să câștigăm tot până la finalul anului, ultimele etape din tur și primele două etape din retur, ca să avem o vacanță liniștită. Ne pregătim pentru un retur de foc. Vom avea cu Turda acasă, apoi la Baia Mare, cu Dinamo și Steaua. Ne așteaptă meciuri foarte grele. Dar nu ne plângem. Am niște băieți extraordinari care luptă până la ultima picătură de energie și asta mă face fericit. Este o plăcere să lucrez cu oameni care dau totul pe teren.
Dinamo a câștigat derby-ul etapei a 11-a, contra Potaissei Turda, și rămâne lider în Liga Zimbrilor, cu maximum de puncte, 33. Echipa noastră se menține pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, urmată de Steaua București, 27 puncte, Minaur Baia Mare, 25 puncte, și Potaissa Turda, 24 puncte. Rezultate etapa a 11-a: HC Dobrogea Sud – CSM Focșani 26-20, Steaua – CSU Din Suceava 26-25, CSM Bacău – CSM București 25-24, Dinamo – Potaissa Turda 43-39, Minaur Baia Mare – HC Buzău 28-23, CSM Alexandria – Universitatea Cluj 23-24, CSM Vaslui – SCM Politehnica Timișoara 32-29.