Victorie și spectacol! Echipa noastră a câștigat cu 37-23 în fața Făgărașului la Sala Sporturilor și continuă seria rezultatelor pozitive. După 17-14 la pauză, HCD s-a dezlănțuit în repriza secundă și a marcat gol după gol. Spre deliciul spectatorilor, care au scandat ”Festival, festival, ca la noi pe Litoral”! A fost 23-17, în minutul 40, 29-19, în minutul 50, și 37-23 la final. Chikovani și Malinovic au fost cei mai buni oameni în atac, în timp ce Iancu și Mitrevski s-au completat excelent, închizând în multe momente poarta. Echipele: HC Dobrogea Sud (antrenori Zvonko Sundovski, Marko Isakovic): Iancu 7 intervenții (2x7m), Mitrevski 8 – Chikovani 8 goluri (3x7m), Malinovic 6, Mocanu 4, Nistor 4, Susanu 4, Andrei 3, Nikolic 2, Mladenovic 2, Csog 2, Kevic 1, Ignat 1, Markoski, Vujovic, Toma / CSM Făgăraș (Eugen Frățilă): Vâlceanu 7 intervenții, Ivanov – Vancea 5 goluri, Ungureanu 5, Popia 3, Huta 2, Turcu 2, Constantinescu 2, Mateoniu 1, Bahan 1, Câmpan 2, Mânea, Dedu, Arsu, Bejinariu, Roșca. Arbitri: A. Constantin / C.Din.

 

PORȚIE DUBLĂ DE SPECTACOL PENTRU SUPORTERI

”După pauza în care am fost la echipele naționale, este bine că am început cu o victorie la 14 goluri. Este un start bun pentru următoarea parte a campionatului. Întotdeauna e bine când câștigi așa, pentru jucători, antrenori, staff, pentru suporteri”, a declarat după meci internaționalul bosniac Dejan Malinovic.

”Nu a fost așa ușor cum pare. Am întâlnit o echipă bună, au fost și momente mai slabe, dar noi am jucat bine în apărare și în atac. Mă bucur că am câștigat și că suporterii au fost încă o dată mulțumiți de noi”, a declarat Nikola Mitrevski, portarul naționalei Macedoniei.

Cu al șaselea succes în opt etape de campionat, HC Dobrogea Sud se menține pe podiumul Ligii Zimbrilor, alături de CSM București și Dinamo.

”Meciul a fost la discreția noastră, am condus tot timpul. Sunt mulțumit de felul în care au jucat băieții azi. Este a 7-a victorie consecutivă, în toate competițiile. Ne bucură și ne dă speranțe pentru dubla cu Malmo, din Cupa EHF. Mă bucur că publicul constănțean a gustat din plin spectacolul oferit de noi. Chiar dacă am întâlnit o echipă din coada clasamentului. Iată că oamenii nu vin numai la meciurile puternice, sunt tot timpul alături de noi, a remarcat președintele Ionuț Rudi Stănescu.

HCD va juca pe 10 noiembrie la Cluj, pe 13 acasă cu CSM Bacău, pe 21 la Focșani și, probabil, pe 1 decembrie cu CSM București la Constanța. Pe 17 noiembrie, la ora 16.00, HCD va juca la Malmo, în prima manșă din turul 3 al Cupei EHF, iar pe 25 noiembrie, la ora 18.00, va fi manșa secundă la Constanța.