Din păcate, situație epidemiologică din țară nu permite disputarea unor meciuri amicale în sală. Jocurile de verificare cu Steaua, Dunărea Călărași și CSM Făgăraș, anunțate pentru perioada următoare, sunt suspendate până la clarificarea situației.

Rudi Stănescu: Deocamdată, nu putem juca amicale. Noi ne pregătim în continuare și asteptăm semnalul Ministerului Tineretului și Sportului să putem începe și meciurile amicale. Și asteptăm cu nerăbdare startul campionatului.

Probleme sunt și cu jucătorii transferați. Dacă interul stânga croat Alen Blazevic și interul dreapta muntenegrean Igor Radojevic se pregătesc deja cu echipa, centrul turc Onur Ersin și interul stânga rus Vitaly Komogorov nu au ajuns încă la Constanța.

 

Rudi Stănescu: Mai durează aproximativ două săptămâni până când Komogorov și Onur se vor alătura echipei. Este un caz nefericit. Această pandemie a dat peste cap întregul sistem, ambasadele nu lucrează și nu putem aplica pentru obținerea vizelor.

Președintele clubului este, însă, optimist, că, odată cu completarea lotului, se deschid perspective frumoase actualei echipe.

 

Rudi Stănescu: Am stat de vorbă cu staff-ul tehnic și cei doi antrenori mi-au confirmat că avem o echipă mai puternică decât anul trecut. Avem speranțe mari pentru acest sezon: să jucăm cel puțin în grupele European League și în campionat să intrăm în lupta pentru titlu cu Dinamo!

FRH a anunțat startul noului sezon intern pentru jumătatea lunii august. Turneul Final 4 al Cupei României este programat în weekendul 14-15 august, iar prima etapă din Liga Zimbrilor la jumătatea săptămânii următoare, HCD urmând să debuteze la Constanța, pe 19 august, cu CSM Bacău.