Am încheiat cu bine activitatea în 2020, iar Sărbătoarea Nașterii Domnului ne găsește acasă. Din sânul familiilor, gândurile noastre se îndreaptă însă, în aceste momente, către voi, toți cei care ne susțineți. Marea familie HCD! Astăzi se cuvine să urăm ”Crăciun fericit!” în toate limbile vorbite de delfini. Din Serbia și Muntenegru, ”Hristos se rodi!” Din Croația, “Sretan Bozic!” Din Rusia, “Schastlivogo Rozhdestva!“ Din Georgia, “Gilocav shoba-akhal c’els!” Din Brazilia, “Feliz Natal!”

Rudi Stănescu: Crăciun fericit, tuturor! Încheiem cu bine anul, dar abia așteptăm să îi avem și pe suporteri alături de noi. Să sperăm că se va întâmpla cât mai repede.

Antrenorul secund George Buricea a hotărât să continue ca jucător încă un sezon, dar, deși se poate spune că le-a văzut pe toate în handbal, să joace meci de meci fără spectatori a fost ceva cu totul nou și pentru el. Energia fanilor a ajuns însă la echipă, mai ales prin încurajările din mediul online.

George Buricea: Am simțit din plin că ne-ați fost alături în acest an dificil și vă mulțumim! Crăciun fericit!

Dintr-o… extremă într-alta, echipa noastră a jucat anul acesta, meci de meci, cu speranța că va putea să savureze din nou victoriile alături de fani, acasă, la Constanța, sau în deplasare. Numai gânduri bune din partea delfinilor!

Ionuț Nistor: Multă iubire și liniște, vă doresc! Crăciun fericit!

După evoluții foarte bune în această toamnă, Alexandru Andrei a fost chemat, în premieră, la echipa națională de seniori, pentru un stagiu de pregătire la București.

Alexandru Andrei: Dragi suporteri din familia HCD, să fiți ocrotiți și să aveți parte de multă liniște!

Alexandru Andrei, Gabriel Ilie și Daniel Vasile vor petrece prima zi de Crăciun alături de cei dragi, cu bucate tradiționale. Pe 26 decembrie se vor prezenta la reunirea tricolorilor, la București, sub comanda selecționerului Rareș Fortuneanu.