Echipa noastră nu a putut întoarce soarta finalei cu Dinamo. Campioana din ultimii trei ani a fost încă o dată mai bună și a câștigat al patrulea titlu la rând, după ce s-a impus în primele două meciuri ale finalei: 33-26 la Constanța și 33-19 la București. Dobrogea Sud obține în premieră argintul Ligii Naționale și va evolua pentru al treilea an consecutiv în Cupa EHF.

Zvonko Sundovski: ”Dacă am pierdut de cinci ori într-un sezon cu Dinamo, înseamnă că, pur și simplu, este o echipă mai bună. Am câștigat sezonul regular, am mers bine până în finală. Noi am avut probleme numai cu ei în campionatul ăsta. Au făcut o echipă bună, completă. Felicitări, Dinamo!”

Cu o apărare agresivă, impenetrabilă în multe momente, dar și doi portari excepționali, Heidarirad și Missaoui, Dinamo a rezolvat încă de la pauză meciul 2. În atac, francezul Descat și tunisienii Bannour și Alouini au făcut diferența în favoarea echipei antrenate de Constantin Ștefan. Este al patrulea titlu la rând și al 16-lea din palmaresul lui Dinamo. Pentru Dobrogea Sud va urma o vară plină, cu plecări și veniri. George Buricea a jucat ultimul meci oficial din carieră.

George Buricea: ”Aș fi vrut să jucăm finala în trei meciuri, să mă despart de suporteri acasă după 21 de ani de carieră. Nu a fost să fie. Dinamo a fost mai bună. Eu toată viața am luptat până la ultima picătură de energie, unii se pare că nu sunt la fel. Eu mă uit înapoi cu mîndrie și sper să am o carieră de antrenor la fel de frumoasă. Voi mai juca un meci de retragere la Constanța.”

George Buricea va avea parte de un meci de retragere special, la Sala Sporturilor din Constanța, în prima etapă a viitorului sezon.

Rudi Stănescu: “Mă doare să recunosc, dar chiar au fost mai buni. Dinamo a jucat mai bine și pe teren propriu, iar atmosfera a fost una extraordinară. Le mulțumim și suporterilor noștri care au venit să ne încurajeze la București. Eu spun că, una peste alta, am avut un sezon bun. Am ajuns în premieră în grupele Cupei EHF și am jucat pentru prima dată finala campionatului. Iar la toamnă vom fi din nou în cupele europene.”