La mulți ani, Ciro! Antrenorul nostru, Djordje Cirkovic (foto: Dan Potor), a împlinit 46 de ani, iar echipa i-a făcut un cadou de suflet: un album cu momente petrecute la Constanța, în teren, dar și în afara lui. Iar Ciro l-a răsfoit în postarea de pe pagina sa de Facebook, cu un comentariu plin de înțelesuri: „Voleti, patiti, boriti se i pobediti!” – ′′Să iubești, să suferi, să lupți și să câștigi!”, un citat din jurnalista, scriitoarea și activista italiană Oriana Fallaci.

 

Djordje Cirkovic: ”Cel mai special cadou primit astăzi! Pentru mine contează enorm. Asta rămâne pentru toată viața! Este o zi frumoasă, am primit multe mesaje. Dar, am avut antrenament dimineață, antrenament după-amiază… Ne pregătim.“

Ciro ne-a dezvăluit că le va da o bere băieților. Echipa este a doua sa familie. Cei dragi sunt la Novi Sad, soția și cei doi băieți, de 10 și 14 ani.

Djordje Cirkovic: Handbal? Nu. Fac baschet, dar sigur nu va fi de performanță. Ei sunt foarte buni la școală.

Un profesionist desăvârșit, Ciro își începe fiecare zi cu gândul la echipă și la acest nou an plin de provocări. Totul, prin filtrul primei părți a sezonului, pe care HC Dobrogea Sud a încheiat-o pe podium în Liga Națională.

Djordje Cirkovic: Am făcut analiza în pauza asta. Am studiat cele 19 meciuri pe care le-am jucat. Am văzut unde putem să creștem în joc. Asta e treaba mea, să arătăm mai bine în primăvară. Sunt mulțumit, mai puțin de ultimele 20 de minute cu Timișoara. Sunt cea mai mare dezamăgire, pentru că am condus tot meciul. Cu Turda, nu putem să vorbim, pentru că nu am avut 9 jucători. Cu Dinamo am jucat bine în ultimul meci, am fost egali 45 de minute. Dar, e clar, Dinamo este mare favorită, are cel mai valoros lot. Nu se știe nimic, încă, dar cred că nu va fi play-off. Atunci, va fi greu să recuperăm 9 puncte, chiar dacă îi batem. Cred că putem să obținem locul 2. Și, sigur, să jucăm Final 4 în Cupa României.

Djordje Cirkovic și George Buricea au tot lotul la dispoziție până la startul returului, cu excepția lui Fabio Chiuffa, care joacă pentru naționala Braziliei la Campionatul Mondial din Egipt.