Ne-am reunit după mai bine de trei luni de pauză forțată și prima „mișcare” de pe stadionul Farul a fost urmată de o seară plăcută, în familie, petrecută pe Zoom Beach. Am stat la o bere și o felie de pizza, oferite de sponsorul nostru RUMEN Constanța, am depănat amintiri din izolare și… ne-am făcut planuri pentru noul sezon.

Rudi Stănescu: A fost o reîntîlnire emoționantă, ca de fiecare dată. O notă de optimism a dominat atmosfera primei zile. Suntem motivați și dornici să începem treaba! Echipa arată frumos și abia așteptăm noul sezon!

Alen Blazevic este primul handbalist transferat în această vară și primul sosit la Constanța. Internaționalul croat s-a alăturat deja echipei și a făcut cunoștință cu Buricea, Iancu, Nistor, Chikovani & comp. Rusul Vitaly Komogorov și turcul Onur Ersin așteaptă vizele pentru a veni și ei în România. Absenți motivați au fost și căpitanul Zoran Nikolic și Karim Hendawy, care sunt așteptați în zilele următoare la Constanța.

Antrenorii Djordje Cirkovic și George Buricea, antrenorul coordonator Laurențiu Toma și președintele Rudi Stănescu au avut o primă discuție cu băieții și le-au comunicat programul de antrenament pentru următoarele două săptămâni. Echipa se va pregăti la Constanța, în aer liber și în sala de forță, până pe 6 iulie. În perioada 7-16 iulie, băieții noștri vor pleca într-un cantonament montan în Covasna. La Sfîntu Gheorghe, HCD va susține un meci amical cu CSM Făgăraș. Noul sezon va fi prefațat pe 15-16 august de turneul Final 4 al Cupei României – ediția 2019-2020, iar pe 19 august HCD va debuta în ediția 2020-2021 a Ligii Zimbrilor, la Constanța, contra lui CSM Bacău.