Două zile ne mai despart de meciul cu Minaur Baia Mare, din etapa a XXII-a. Joi, de la ora 18.25, începem un mic “tur de forță” în Liga Zimbrilor, cu trei jocuri în patru zile, Poli Timișoara și Steaua fiind următorii adversari pe care ”delfinii” îi vor întâlni în turneul de la Cluj-Napoca. Băieții noștri s-au antrenat în Sala Sporturilor și au luat apoi drumul Ardealului, în formulă completă, cu testele la zi și dorință mare de victorie! Mai ales că au rămas cu moralul la cote înalte după succesul contra Focșaniului, a cincea victorie la rând din acest an.

Alexandru Andrei: A fost o victorie muncită. Suntem fericiți că am luat încă trei puncte. Acum ne așteaptă un turneu foarte important, în care trebuie să câștigăm tot ca să ne apărăm poziția a 2-a și să obținem un loc de cupe europene. Jocul nostru crește de la meci la meci. Chiar dacă avem un lot restrâns, cred că o să facem un turneu foarte bun.

Pentru că am stat în etapa a XXI-a, în urma retragerii Dunării Călărași din campionat, Potaissa Turda a revenit pe locul 2, după ce s-a impus în meciul cu CSM Focșani, scor 29-24. Dinamo și-a consolidat fotoliul de lider, în urma victoriei previzibile din partida cu HC Buzău, scor 25-20. CSM București a câștigat duelul cu Minaur, scor 26-24, iar băimărenii au o zi pentru a se reface până la meciul cu noi.

Rudi Stănescu: Mergem încrezători la Cluj, să câștigăm toate cele trei meciuri. Sunt primele din ultimele nouă din acest sezon. Ne apropiem de finalul campionatului și ne dorim foarte mult să rămânem pe locul 2. Vom avea un meci decisiv cu Turda spre sfârșitul returului.

Potaissa Turda (50 de puncte, 20 de meciuri) este la mai puțin de o victorie în fața HC Dobrogea Sud (48 de puncte, 19 meciuri), în timp ce Dinamo conduce detașat în clasament, cu 58 de puncte, din 20 de meciuri. CSM București (39 puncte), Minaur (38), Poli Timișoara (31) și Steaua (30) păstrează șanse matematice de a termina pe podium.

Celelalte rezultate ale etapei a XXI-a: CSM Bacău – CSM Făgăraș 38-33, Poli Timișoara – CSM Reșița 32-21, Steaua – Magnum Botoșani 39-26, CSM Vaslui – CSU Suceava 24-22.