Am intrat în atmosfera meciului următor, de la Bacău, al treilea în șapte zile, după cele cu Minaur și Steaua! Duminică, de la ora 12.00, “delfinii” se vor bate pentru o nouă victorie, pe terenul CSM-ului, echipă care a strâns doar 3 puncte în acest sezon. Primul succes pentru băcăuani a venit în etapa precedentă, 24-21 în deplasare cu nou-promovata CSM Alexandria. Totuși, Nistor, Vasile & comp sunt conștienți că nu vor avea o misiune ușoară, mai ales că echipa antrenată de Sandu Iacob pierde greu acasă. A cedat la doar 5 goluri cu Dinamo și la 3 goluri cu CSM Vaslui.
Daniel Vasile: Orice meci în deplasare este greu. Echipa Bacăului a fost tot timpul bătăioasă. Chiar dacă are un lot mai restrâns, se văd rezultatele din ligă. Nimeni nu are meci ușor cu ei.
CSM a făcut meciuri strânse și în deplasare, cu Steaua, Minaur și Suceava. Rotaru, Dospinescu, frații Bujor, portarii Saldatsenka și Tamaș sunt handbaliști cu experiență mare în Liga Zimbrilor. Antrenorii Djordje Cirkovic și George Buricea nu se vor putea baza pe centrul sloven Leon Raso, care a suferit o accidentare la genunchi în meciul cu Steaua.
Etapa a 7-a a debutat cu un meci disputant în devans, Dinamo București – Universitatea Cluj 46-37. Astăzi dimineață, la Baia Mare, Minaur și CSM Focșani au remizat, scor 22-22. Programul partidelor de duminică: Potaissa Turda – CSM București (ora 11.00, TVR 2), CSM Bacău – HC Dobrogea Sud (ora 12.00), Steaua – Politehnica Timișoara (15.30, TVR 1), HC Buzău – CSU Din Suceava (17.30), CSM Vaslui – CSM Alexandria (ora 18.00).