Juniorii III vor participa la Turneul Final Valoare al Campionatului Național, în perioada 9-13 iunie, la Bacău. Băieții antrenați de Ionuț Pușcașu au plecat în Moldova foarte încrezători că pot face o figură frumoasă. HC Dobrogea Sud J3 va evolua în Grupa II, alături de CSM București, CSU Din Suceava și CSM Ploiești.

Ionuț Pușcașu: Este o grupă foarte dificilă. Cunoaștem doi adversari, cu care am jucat deja în Grupa Valoare, CSM București, campioana din ultimii ani, și CSM Ploiești. Și Suceava are o echipă foarte bună, pe care am studiat-o. Chiar dacă suntem cotați cu șansa a 3-a, vrem să infirmăm calculul hârtiei. Ne vom bate cu toți pentru locurile 1-2, care ne asigură calificarea în semifinale și intrarea în lupta pentru medalii.

Lotul echipei este alcătuit din jucători născuți în 2006, 2007 și 2008: Antonio Cristea, Răzvan Ciocea, David Hâncu, Radu Poghircă – portari, Darius Simion, Nurhan Enis Ali, Robert Mosor – extreme dreapta, Claudiu Covrig, Dragoș Bărbieru, David Ragea – extreme stânga, Cristian Andrei Acsentie – inter dreapta, Eden Murtaza, Alexandru Țivichi – interi stânga, Antonio Pușcașu, Rareș Cohn, Andrei Bica – pivoți, Mădălin Crișan – centru.

Ionuț Pușcașu: Am încredere maximă în băieți! Deși a fost un an foarte greu, s-au mobilizat, au arătat caracter și au revenit după un start mai slab. Am încheiat pe locul 2 Grupa Valoare 2, după CSM București. Îmi doresc și sunt convins că vom fi surpriza plăcută a turneului final. Cel mai bun jucător? ECHIPA!

HC Dobrogea Sud J3 va debuta miercuri, de la ora 17.30, cu CSM București J3, în Sala Orizont din Bacău. Joi, de la ora 15.00, o va întâlni pe CSM Ploiești J3, iar vineri, de la 17.30, va încheia grupa cu CSU din Suceava J3. Primele două clasate din Grupa II se vor califica în semifinale, unde vor ajunge și cele mai bune două echipe din Grupa I, în care evoluează AH Minaur Baia Mare, LPS Târgu Mureș, LPS Bihor Oradea și ACS Transilvania Brașov.