Echipa noastră caută soluții pentru a depăși cât mai rapid momentul nefast din startul campionatului. O victorie, duminică, în Europa și, implicit, calificarea în turul II al Cupei EHF, ar putea să aducă infuzia de moral așteptată pentru băieții noștri. Unul dintre tinerii echipei, portarul Dani Vasile este optimist. Are deja o experiență de trei sezoane în Liga Zimbrilor, iar debutul nereușit din acest campionat nu îl sperie.

Dani Vasile: Trebuie să mergem înainte, sunt sigur că vom reveni la cea mai bună formă. Campionatul este lung, au trecut doar două etape. Ne vom omogeniza și o să facem jocuri bune. Cu Turda, noi ne-am făcut meciul greu, chiar dacă am întâlnit o echipă redutabilă. Nu suntem mulțumiți nici de joc, nici de rezultat, dar mergem înainte.”

 

Duminică, de la ora 18.00, HC Dobrogea Sud va juca manșa retur cu Cip Travel Antalya, după ce a remizat în Turcia, scor 24-24. Cu excepția căpitanului Zoran Nikolic, care a suferit o întindere de ligamente la genunchiul drept, toți componenții echipei sunt apți de joc. Va reintra și brazilianul Chiuffa, cel care are drept de joc în Cupa EHF, însă nu și în Liga Zimbrilor, deocamdată.

Dani Vasile: ”Vrem să se vadă o schimbare în joc, în primul rând. De victorie sunt sigur!”

Meciul va fi arbitrat de Aleksandar Iovic și Nedim Arnautovic (Bosnia și Herțegovina). Observator EHF: Stepan Partemian (Grecia).