Băieții noștri încheie turul campionatului acasă, contra Politehnicii Timișoara. George Buricea va conduce pentru prima dată echipa în fața propriilor fani, după ce a bifat două victorii ca antrenor principal la meciurile fără spectatori cu CSM Focșani (26-20) și Universitatea Cluj (31-27). Deși bănățenii au câștigat doar trei partide în actualul sezon, nu trebuie neglijată calitatea și experiența unor jucători precum Sadoveac, Fenici, Cristescu, Csog și Ignat. „Delfinii” au atu-urile lor și vor să continue seria succeselor în această seară. Alexandru Andrei a fost ales jucătorul începutului de sezon de către fani și este extrem de motivat.
Alexandru Andrei: Avem un meci mai greu cu Timișoara. Dar, atmosfera la echipă este foarte bună și ne dorim să câștigăm. Sperăm să avem numai victorii până la sfârșitul anului.
Spectatorii vor avea acces în sală la maximum 30% din capacitate, deci sperăm să mizăm pe cel puțin 400 de suporteri în tribune.
Rudi Stănescu: Sunt convins că suporterii abia așteaptă să revină la sală. La meciul cu CSM Focșani echipa s-a mobilizat extraordinar, deși am jucat fără spectatori. Sunt convins că atmosfera va fi mult mult mai bună cu fanii în tribune.
Meciul va începe la ora 18.00 și va fi live pe pagina noastră de Facebook. Etapa a 13-a, ultima din turul Ligii Zimbrilor, a debutat cu derby-ul Minaur Baia Mare – Steaua București 24-31. Aseară, Dinamo a învins cu același scor, 31-24, pe CSU Din Suceava. Astăzi se mai joacă: CSM Alexandria – CSM București (ora 11.00, TVR 2). Ultimele două meciuri sunt CSM Focașni – Universitatea Cluj (miercuri) și CSM Bacău – Potaissa Turda (joi).