Toată lumea este mobilizată! Sâmbătă, la 15.30, avem meci cu Politehnica Timișoara și nu ne gândim decât la VICTORIE! Este singura variantă pe care o luăm în calcul, pentru că avem mare nevoie de puncte. Djordje Cirkovic a preluat echipa într-un moment de criză, dar a reușit o serie pozitivă după înfrângerea de acasă cu Csurgo: egal la București cu CSM, victorie în Ungaria, victorii la Buzău și Galați. Nici bănățenii nu stau bine în clasament. Și ei au ieșit din Cupa EHF, după dubla cu Olympiacos Pireu, iar marți au pierdut la Vaslui și sunt la doar un punct în fața noastră. Cirkovic știe din primele două sezoane petrecute la Dobrogea Sud că echipa lui Pero Milosevic a făcut tot timpul clipe grele Constanței.

 

Djordje Cirkovic: Știm ce spune tradiția, cu ei nu contează forma sau poziția în clasament. Mereu au fost meciuri strânse, egale, și mă aștept la fel și sâmbătă. Noi pregătim meciul și sperăm să continuăm rezultatele bune. Nu ne interesează că au pierdut la Vaslui. Ne interesează să luăm 3 puncte.

Ciro va conduce din nou echipa în Sala Sporturilor, la o lună distanță de la debutul său pe banca tehnică. De pe 5 octombrie, de la meciul tur cu Csurgo, din Cupa EHF – turul 2, HCD nu a mai pierdut. Moralul echipei este bun, iar optimismul este acum starea de spirit în tabăra noastră.

 

Djordje Cirkovic: Am avut 4 meciuri bune, vrem să câștigăm și cu Timișoara. Este un meci vital pentru noi. Dacă vom câștiga, cred că va fi foarte bine pentru noi în continuare.

HC Dobrogea Sud – SCM Poli Timișoara (ora 15.30, în direct la TVR1) nu este doar un duel european, între echipele care ne-au reprezentat în acest sezon în Cupa EHF, ci și duelul ultimelor două câștigătoare ale Cupei României.

 

HCD II, 24-27 LA MEDGIDIA

Echipa a doua a jucat în această seară, în etapa a 8-a a Diviziei A, pe terenul liderului Seriei B, CS Medgidia. Gazdele s-au impus cu 27-24, la pauză 15-12. Enis Murtaza i-a avut la dispoziție pe Vasile, Chilianu – Ostace 7 goluri, Apostol 5, Susanu 5, Bruj 4, Cazacu 2, Soare 1, Moroșanu, Chifor, Manea. HCD 2 va juca următorul meci duminică, de la ora 13.00, la Sala Sporturilor, cu CSU Pitești, în etapa a 9-a a Diviziei A.