Handbal Club Dobrogea Sud a “punctat” la Gala Handbalului Românesc, organizată în premieră de Sindicatul Național al Handbaliștilor din România. Ionuț Rudi Stănescu a fost desemnat cel mai bun conducător de club din handbalul masculin în sezonul 2018/2019, sezon în care echipa noastră a jucat prima sa finală în Liga Națională, la doar patru ani de la înființare și a evoluat în grupele Cupei EHF, competiție în care a adunat șase victorii. Mai mult, HC Dobrogea Sud continuă ambițiosul proiect al Academiei de Copii și Juniori, cu grupe de minihandbal, juniori I, II, III și IV, un furnizor de viitoare talente pentru handbalul românesc.

Ionuț Iancu a primit trofeul pentru cel mai bun portar al sezonului, iar sârbul Zoran Nikolic a fost desemnat cel mai bun pivot. Pe scena galei a urcat însă și George Buricea, care a primit un premiu pentru întreaga carieră, la o zi după ce a jucat ultimul său meci oficial, în finala cu Dinamo. După 21 de ani în Liga Națională, George a anunțat că se va retrage la finalul acestui sezon și va îmbrățișa o carieră de antrenor.

Dalibor Cutura, și el la final de aventură cu Dobrogea Sud, după 7 ani fructuoși, a fost primit un premiu de popularitate. Coordonatorul de joc sârb, vicecampion european în 2012, va împlini luna viitoare 44 de ani!