Bun venit, Fabio! Extrema dreaptă a naționalei Braziliei, Fabio Rocha Chiuffa, va juca pentru Dobrogea Sud în următoarele două sezoane! Vine de la Sporting Lisabona, cu care a ajuns anul acesta până în optimile de finală ale Ligii Campionilor după ce a eliminat-o pe Dinamo. 2019 i-a adus și un loc 9 cu Seleccao la Campionatul Mondial. Chiuffa a marcat în fiecare meci jucat, inclusiv contra Franței, Germaniei, Croației și Spaniei! L-a avut adversar pe Zoran Nikolic în partida cu Serbia, în care a marcat 4 goluri.

 

„Salut! Sunt Fabio Chiuffa și mă bucur că voi face parte din echipa Constanței. Abia aștept să înceapă meciurile. Hai, Constanța!”

Fabio Rocha Chiuffa (30 ani, 1,85m, 85kg) s-a născut la Promissao, statul Sao Paulo, și a mai jucat în cariera sa la Sao Bernardo (Brazilia), Guadalajara și La Rioja (Spania), Kolding (Danemarca) și Sporting Lisabona (Portugalia). A marcat 369 de goluri în 146 de apariții în tricoul selecționatei Braziliei, alături de care a câștigat medalia de aur la Jocurile Panamericane din 2015 și 2016 și la Jocurile Sudamericane din 2018. A fost declarat cea mai bună extremă dreapta la JP din 2016 și la JS din 2018, când a devenit și golgheter. A participat la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

Sursa foto: Facebook/Fabio Chiuffa