Am bătut Timișoara și bifăm a treia victorie în Liga Zimbrilor. De la 12-13 la pauză, băieții noștri și-au dominat net adversarii și au câștigat repriza a doua la o diferență de 8 goluri: 29-22 scor final. Constănțenii prezenți în Sala Sporturilor au avut parte de un meci intens, cu două echipe extrem de motivate, care au dat totul pe teren pentru cele 3 puncte puse în joc. Am câștigat noi, după un joc foarte bun, și le-am oferit spectatorilor faze de real spectacol, cu o aeriană Csog – Nistor de pus în ramă! Paradele lui Iancu, foamea de gol arătată de Chikovani, Nistor și Malinovic au dat culoare jocului, dar victoria a fost efortul muncii de ECHIPĂ. Djordje Cirkovic a mizat inspirat și pe Rotaru, Mocanu și Ilie, care au evoluat mai puțin până acum.

Echipele: HCD (D.Cirkovic, G.Buricea, A.Buligan): Iancu, Hendawy – Chikovani 7 goluri, Nistor 6, Malinovic 5, Nikolic 3, Csog 3, Mocanu 2, Simovic 1, Rotaru 1, Ilie 1, Buricea, Andrei (Ignat, Omar, Chiuffa) / Poli Timișoara (Pero Milosevic, L.Ghiulai): Babasafari, Varo – Marjanovic 5 goluri, Sadoveac 4, Dragas 4, Pribanic 4, Cîmpan 4, V.Milosevic 1, Fenici, Baican, Păiuș, Neamțu, Năstăsie, Irimescu, Șomlea.

 

Ionuț Rotaru: Ne bucurăm că am câștigat și sperăm să continuăm cu aceeași atitudine pe care am avut-o astăzi. Mă bucur mult că am pus și eu umărul la victorie. În repriza secundă am arătat ca o echipă, am avut spirit și atitudine. Publicul a fost al optulea jucător și a creat o atmosferă extraordinară în sală.

Marius Mocanu: Am fost conduși la pauză, mă bucur că nu am cedat și am câștigat la o diferență mare. Ne dorim să mergem pe aceeași linie, ne dorim să câștigăm și în deplasare, urmează meciuri grele cu echipe care sunt în fața noastră.

Marius Sadoveac: Un meci greu, cu două echipe în nevoie mare de puncte, amândouă departe de obiectivele propuse. În prima repriză am jucat bine și în apărare și în atac, iar portarul nostru a fost mai inspirat. În repriza a doua, s-au împuținat paradele și, cu câteva greșeli de partea noastră, s-au făcut 4-5 goluri diferență pentru Constanța. De acolo, ne-a fost greu să mai revenim. A fost un meci dur, o atmosferă încărcată, dar la Constanța pot să spun că mă simt ca acasă. Am petrecut o perioadă foarte frumoasă aici, unde am câștigat multe trofee.

 

Rudi Stănescu: Meciul a fost mult mai greu decât o arată scorul, ca toate meciurile cu Timișoara, o echipă mereu incomodă. Nici ei nu stau bine în clasament, punctele erau importante pentru ambele echipe. Ne bucurăm că le-am câștigat noi. Suntem pe un trend ascendent, dar drumul greu abia începe. Să sperăm că, după victoria din acest meci, cu o echipă puternică, am depășit definitiv criza de la începutul sezonului. Le mulțumim spectatorilor care au ales să petreacă această după-amiază alături de noi. Mă bucur că le-am oferit satisfacția unei victorii și îi așteptăm acum și la Călărași, la următorul meci.

Echipa noastră are 10 puncte după 9 etape. Joi, 14 noiembrie, jucăm la Călărași cu Dunărea, care are 13 puncte.