Echipa noastră a făcut în această seară acomodarea cu Sportcsarnok Laszlo Sotonyi, sala de 1200 de locuri în care va lupta mâine pentru calificarea în turul 3 al Cupei EHF. Sub supravegherea preparatorului fizic Marko Isakovic, băieții s-au dezmorțit după deplasarea de astăzi. Echipa a ajuns la destinație după un zbor pe ruta București – Budapesta și alte câteva ore cu autocarul din capitala Ungariei pînă la Csurgo.

Portarii Iancu, Hendawy și Vasile se pregătesc sub comanda lui Alexandru Buligan. Vestea bună este revenirea lui Ionuț Nistor, care s-a refăcut după accidentarea suferită la meciul cu CSM Vaslui. Chiuffa, Malinovic, Rotaru, Chikovani, Omar, Nikolic, Simovic, Susanu, Andrei și Csog sunt ceilalți jucători pe care se pot baza antrenorii Djordje Cirkovic și George Buricea.

Una dintre piesele cheie în meciul cu CSM de miercuri, când a decis să revină pe teren pentru a ajuta echipa, George Buricea nu are drept de joc și în Cupa EHF. Directorul tehnic Laurențiu Toma a participat, de asemenea, la antrenamentul din această seară.